.

.

New
стикер за кожата xutengy Ps5 Мультяшная Версия на конзолата и корпуса на контролери, Vinyl Стикер, пълна с обвивка, устойчива на надраскване, прах, здрава, без мехурчета, съ?

стикер за кожата xutengy Ps5 Мультяшная Версия на конзолата и корпуса на контролери, Vinyl Стикер, пълна с обвивка, устойчива на надраскване, прах, здрава, без мехурчета, съвместим с Playstation 5 (дисково издание)

BGN 26.23

Налично
Налично

Повторете с контролеритеСлед случайно погрешно залепване можем да използва горещ въздух за загряване и повторно залепване.И накрая, ние използваме най-новите технологии за въздушен канавката, за да реши проблема, свързани с това, че обикновените етикети лесно да се прилага погрешно. ④ Бавно лепило и палеца или карта выдавите мехурчета въздух.Цвят : Аниме-02 Размер : Издание на диска Комплектът включва : 1 корица за Play Station 5 2 капаци за контролери на Play Station 5 Стъпки за инсталиране : ① Избършете Play Station 5 кърпа, за да отстраните праха. 【Гаранция закупуване на】 : Ако сте недоволни от нашите продукти, моля не се колебайте да се свържете с нас, нашият приятелски екип за обслужване на клиенти положи всички усилия, за да сте останали доволни. ② Бавно махнете самозалепваща хартия, с ръбове. ③ Привеждане на ръба на корицата с Play Station 5. за да се гарантира качеството на изображението ние използваме графики индустриален клас със си ултра резолюция и сверхвысокий гланц за печат, за да се гарантира яснота и пълнота на цветовете на изображението.【Съдържанието на опаковката 】 : 1 x обвивка конзола ps5 + 2 x обвивка контролер ps5 (Забележка : да не се включва игрова конзола и контролер).

Подробности

Новинка

Подобни продукти в категория