.

.

New
NICENEEDED 144 бр. 3D Кристали за Дизайн на ноктите, комплект за Декорация на нокти включват 24 бр. Метални Кристали за нокти с Рози и 120 бр. Перлено Розово за Дизайн на ноктит?

NICENEEDED 144 бр. 3D Кристали за Дизайн на ноктите, комплект за Декорация на нокти включват 24 бр. Метални Кристали за нокти с Рози и 120 бр. Перлено Розово за Дизайн на ноктите, за Жени, Момичета, Салон САМ, за да

BGN 6.00

Налично
Налично

♕[ЧУДЕСЕН ИДЕАЛЕН подарък] : чудесно за създаване на уникален дизайн на ноктиТова ще ви даде повече блестящи ефекти по време на партита в клубове, на танцови партита и т. ♕ [ЛЕКОТА НА УПОТРЕБА] : нанесете основен лак с четка и нанесете го върху ноктите.Ние ще се радваме да ви помогне да решите проблема, като само можем да го направим. Нанесете върху повърхността на нокътя лепило sticky diamond в размер, съответстващ на обема на бижута.Това е идеален подарък. метални кристали за нокти с рози и 120 бр. 3 D кристали за нокти с метални цветове рози.Използвайте лепило или UV-гел, за да го повали върху желаната повърхност.Можете да го използвате с лекота.Това ще ви даде повече блестящи ефекти по време на партита в клубове, на танцови партита и т.Можете да го използвате с лекота.NICENEEDED 144 бр. Напълнете пролуките с лепило, след това подсвечивайте.Можете да изберете различни цветове за декорация на нокти.Използвайте лепило или UV-гел, за да го повали върху желаната повърхност.Услуги за поддръжка на КЛИЕНТИ Ако имате някакви проблеми с нашия продукт, можете да кликнете върху "Свържете се с продавача" в сметката си, за да ни изпратите имейл. перлено розово за дизайн на ноктите, за жени, Момичета, салонные, за да проверите за дизайн на ноктите "Направи си сам" комплектът включва : 24 бр. 2 Кутии нитове с жемчужными абонамент за нокти. Включете УЛТРАВИОЛЕТОВА лампа за няколко минути. ♕ [ЛЕКОТА НА УПОТРЕБА] : нанесете основен лак с четка и нанесете го върху ноктите.Начин на употреба : 1. метални кристали за дизайн на ноктите с цветове на роза и 2 кутии перлени нитове за нокти, напълно подходящи за декорация на нокти. ♕ [Материал е с добро качество] : Той е изработен от висококачествен материал, безопасен, екологично чист, не е замърсител на околната среда и безобиден.Елегантен и модерен дизайн с шарки ще направи ноктите по-гламурными и модерен; Добър подарък за вашата съпруга, приятелка, майка, роднини, приятели. 3 D кристали за дизайн на ноктите, комплект за декорация на нокти включва 24 бр. ♕ [Материал е с добро качество] : Той е изработен от висококачествен материал, безопасен, екологично чист, не е замърсител на околната среда и безобиден.

Подробности

Новинка

Подобни продукти в категория