.

.

New
20pcs Тупираните Задна Щит във формата На оръжия, Блестящи Стъклени Кристали за Дизайн на ноктите, Цветни Ярки Цветове, Светли бормашина за дизайн на ноктите - (Цвят: р?

20pcs Тупираните Задна Щит във формата На оръжия, Блестящи Стъклени Кристали за Дизайн на ноктите, Цветни Ярки Цветове, Светли бормашина за дизайн на ноктите - (Цвят: разход на случаен принцип)

BGN 7.14

Налично
Налично

пмент Внимание : моля, пишете правилно и подробен адрес (включително пълно име, уличен адрес, град, държава, пощенски код, телефон) Информация за продукта : размер : 5x8 mm.Нанесете няколко капки лепило за нокти на крайния маникюр и да приложат този амулет към желания сайт. * ние ще ви предоставим навременна информация, моля, обърнете внимание, че Мейл на Китай не може да следите състоянието на пратката по време на изпращане. * изпращаме по целия свят поща на Китай////. забележка * изпращаме по целия свят Поща на Китай /// /.или вземете го със себе си към вашия любим човек, специалист по маникюру по време на следващия прием.Цвят : Микс на случаен принцип.Време за доставка зависи от вашия адрес и избрания от вас начин : * Поща на Китай : (обикновено от 15 до 40 дни, но в специални случаи, от 40 до 60 дни). * моля, уверете се, че адресът на вашата поръчка съвпада с вашия адрес и посочете подробен и точен адрес, в противен случай, вашата пратка ще бъде възстановена или изпратена на грешен адрес и ние не носим отговорност за този случай. (определеното време е посочено само за справка, в точното време може да варира в зависимост от някои фактори) (обещаваме, че пратката ще пристигне до вас в рамките на 60 дни, ако все още не сте получили пратката в рамките на 60 дни, моля, проверете характеристиките на стоката директно : Тегло : 10 грама Количество : 20 бр.

Подробности

Новинка

Подобни продукти в категория