.

.

New
LIFOOST 100шт Аврора Окачване За Нокти Короната 3D Смола Аксесоари За Дизайн на Ноктите Етикети Дизайн на Бижута

LIFOOST 100шт Аврора Окачване За Нокти Короната 3D Смола Аксесоари За Дизайн на Ноктите Етикети Дизайн на Бижута

BGN 3.79

Налично
Налично

Нанесете два тънки слоя от избрания от вас лак за нокти Лъскави дрънкулки за нокти много леки на тегло, те са лесно да се съхранява и транспортира, така че можете да се променят и да ги използват по време на пътуване или на работа.Параметри : Размер : около 100 бр. висулки за нокти във формата на корона с цветно сияние aurora, блестящи като диаманти. Комплектът включва 100 бр. Тези 3 D-щипки за коса, за нокти са добри както за маникюрного салон, така и за домашна употреба, а също така можете да залепите калъфи за мобилни телефони, огледала за грим, поздравителни картички и други декорации. Изберете цвета на лака за нокти и нитове за нокти-арт в формата на пеперуда-бантика. тъй като в различните екрани на компютри цвят може да се различават малко от-за осветление, моля, разберете. Висулки за нокти Aurora Как да използвате : 1.Ключодържатели aurora за нокти са добри както за маникюрного салон, така и за домашна употреба, можете да ги прилага към мобилните телефони, дрехи, обувки, планшетам, изкуството на грима, ключодържатели много подходящи за 3 D дизайн на ноктите, плоски нокти арт, производство на слуз със собствените си ръце, занаяти.Тези аксесоари за нокти, за нокти-арт могат да отговарят на вашите нужди в де и поделках. Форма : Лебед / Лисица / Crown / цвете Материал : акрил / смола Цвят : Aurora Цветни Осъществяване Съдържание : Около 100 бр.

Подробности

Quantity:
About 100 pcs
Shape:
Swan/Fox/Crown/Flower
Material:
Acrylic/Resin
Colors:
Aurora Colorful
Package Contents:
About 100pcs Aurora Nail Charms:
How to use:
1.Buff and clean nails.:
2.Choose your nail polish color and butterfly bow-knot Nail Art studs.:
3.Apply a base coat.:
4.Apply two thin coats of your chosen nail polish.:
5.Press the studs on your nails. (Alternatively, wait for your nail polish to dry. Then use nail glue to stick on the studs charm.):
6.Apply a topcoat to prevent the charm from falling off.:
7.Now you're ready to show off your lovely manicure.:
Warm Tips:
1.Please allow a slight deviation in the measurement size.:
2.because different computer screen display,The color may be a litter different because of the light, please understand.:
Новинка

Подобни продукти в категория