.

.

New
21 Бр 3D окачване за дизайн на ноктите с пеперуди, Кристали, Диаманти, кристали и метална Сплав, златни Сребърни пеперуди, Бижута, Скъпоценни Камъни за Жени, дизайн на ?

21 Бр 3D окачване за дизайн на ноктите с пеперуди, Кристали, Диаманти, кристали и метална Сплав, златни Сребърни пеперуди, Бижута, Скъпоценни Камъни за Жени, дизайн на нокти, направи си Сам, украса.

BGN 4.20

Налично
Налично

Нанесете лепило за нокти и да я залепите върху ноктите - Можете да ги използвате за украса на своя дом, своята практика за мобилен телефон, очила, домашно картички, боди-арт и т.【Окачване за нокти с пеперуди】 : Съдържанието на опаковката 21 бр златни и сребърни 3 D окачване за нокти с пеперуди, включва 21 дизайн окачване с пеперуди за нокти, достатъчно богати стилове могат да отговарят на вашите различни нужди в дизайна на нокти DIY или други проекти, които са ръчно изработени. 【Лесна употреба】 : Декорация за нокти, лесно се нанася върху естествени или изкуствени нокти. Нанесете основен слой и изчакайте, докато изсъхне.Най-добрият подарък за твоите приятелки, майка ти, жена ти. сребърни медальони със златни пеперуди за нокти Характеристика : - Идеални за окачване за дизайн на ноктите, както за професионалисти, така и за начинаещи. 【 Дизайн】 : Набор от суспензии за нокти е направен във формата на пеперуди от сплав и е пълен с страз, сладък и луксозен, можете просто да залепите го върху ноктите, луксозен и блестящ през цялото време, ще направи ноктите по-елегантни и очарователни. 【Окачване за нокти с пеперуди】 : Съдържанието на опаковката 21 бр златни и сребърни 3 D окачване за нокти с пеперуди, включва 21 дизайн окачване с пеперуди за нокти, достатъчно богати стилове могат да отговарят на вашите различни нужди в дизайна на нокти DIY или други проекти, които са ръчно изработени. 【Прилагането на】 : Тези ключодържатели за нокти-арта може да се използва за декорация на нокти-арт, както и стик калъфи за мобилни телефони, огледала за грим, поздравителни картички и други декорации. 【Окачване-пеперуди】 : Пеперуди от сплав на злато или сребро и прозрачни страз или AB, нежни и сладки, символичные и лично, просто създавайте изящни нокти изкуство или занаяти, изработени с помощта на суспензии-пеперуди, представляващи собствените си качества и стилове.

Подробности

Новинка

Подобни продукти в категория