.

.

New
50000ШТ Кристали за Бродерия, Скъпоценни Камъни за нокти, Кристали с равна обратна Страна, Кръгли Кристали, Кристали и AB, Медальони, Камъни, Желеобразные Кристали за Д?

50000ШТ Кристали за Бродерия, Скъпоценни Камъни за нокти, Кристали с равна обратна Страна, Кръгли Кристали, Кристали и AB, Медальони, Камъни, Желеобразные Кристали за Дизайн на ноктите, Грим, Дрехи, Обувки, Чаша, Проекти

BGN 6.15

Налично
Налично

? Опаковка кристали с равна задна част : Този комплект съдържа 3 мм (0,12 инча) 50000ШТ прозрачни кристали с равна задна част, восъчни молив и пинсетиНай-престижната дъгата AB цвят, вие ще се научите, как те са блестящи и изискан, когато ги получите.Изискан комплект от кристали за нокти crystal AB подходящ като аксесоари за маникюрного на салон за маникюр сам crafts за вашата приятелка, майка ми, приятелите.Лесно се нанася върху естествени и изкуствени нокти почистете повърхността на ноктите, нашите 3d кристали за дизайн на ноктите, много подходящи за изискан декорация на нокти.Строга сортиране и контрол на качеството осигуряват постоянни размер, форма и блясък, кристали и с плоско дъно са подходящи за художествено декориране на повърхността на различни теми. ? Изключителна изработка : Кристали за нокти са изработени от отлични полимерни материали, безопасни и безвредни за околната среда, нетоксичен, деликатны изпълнени с глоба изработка, кристали и много блестят, когато осветени, переливаясь красиви цветове при контакт на слънце.Най-престижната дъгата AB цвят, вие ще се научите, как те са блестящи и изискан, когато ги получите. ? Изключителна изработка : Кристали за нокти са изработени от отлични полимерни материали, безопасни и безвредни за околната среда, нетоксичен, деликатны изпълнени с глоба изработка, кристали и много блестят, когато осветени, переливаясь красиви цветове при контакт на слънце. ?ШИРОКО ПРИЛОЖЕНИЕ : Подходяща за домашни и професионални маникюрных салони, специално проектиран за майстори маникюр, подходящ по размер и брой на декорации за нокти, идеален за декорация много предмети, включително дрехи, обувки, нийл-арт, боди арт, мобилен телефон, чанти, чаши, украса и т. ?ШИРОКО ПРИЛОЖЕНИЕ : Подходяща за домашни и професионални маникюрных салони, специално проектиран за майстори маникюр, подходящ по размер и брой на декорации за нокти, идеален за декорация много предмети, включително дрехи, обувки, нийл-арт, боди арт, мобилен телефон, чанти, чаши, украса и т. Те са отлични за калъфи за телефон, рамка за регистрационни табели и на всичко останало, на което вие може да работите!Добавете шега в семейството си сборища и живот.За всякакви въпроси, моля не се колебайте да се свържете с нас, ние ще ви дадем задоволително решение.Красота и блясък, които вие искате да украсите, да ви направи по-елегантна и очарователна.Кристали с равна задна част, леки и удобни в переноске, различни цветове, което е удобно за вас, при избора на необходимите ви предмети. ?КАЧЕСТВЕНИ КРИСТАЛНИ ПОДАРЪЦИ за НОКТИ : Покритие, AB здраво залепен към външната повърхност на всеки кристал, мъниста, което му придава дълготраен блясък и яркост.Красота и блясък, които вие искате да украсите, да ви направи по-елегантна и очарователна.

Подробности

Новинка

Подобни продукти в категория