.

.

New
Yardwe Куки за Хавлии, Метални Табели, Закачалка за Кърпи Монтиране на Вградени Куката Куката за Кърпи Пътища, Закачалки За ключове добре дошли на Стената Куки Добре д?

Yardwe Куки за Хавлии, Метални Табели, Закачалка за Кърпи Монтиране на Вградени Куката Куката за Кърпи Пътища, Закачалки За ключове добре дошли на Стената Куки Добре дошли Знак за Монтиране на Куката Добре дошли Знак

BGN 15.03

Налично
Налично

Дървени закачалки за дрехи : Този обект за любителите на декор в селските райони, свързани с темата!Те ще го направят57 см закачалка за кърпи. на куката за кърпи За тази церемонията табелката има кука, на която ние се мотае някои дребни елементи. - Тази посрещат с табела е отлично за закрепване към стената, вратата табела, бизнес-залата и т. - Това би било идеално желано украшение за стена куката вашия дом в селски стил. Пролетен знак : Знака може да се превърне в украса на дома си и да направи своя дом уникален.Пратката включва 1 х кука за церемонията означения, Особености -Материал : Дърво, желязо стенни закачалка за дрехи. Пролетен знак : Знака може да се превърне в украса на дома си и да направи своя дом уникален.Куката за кърпи в селски стил : Това е дървена табела "Добре дошли на вратата" с куки, на нея може да затвори ключовете. - Този обект за любителите на декор в селските райони, свързани с темата!Те се радвате на този рельсовый кука за ключове.Куката за кърпи в селски стил : Това е дървена табела "Добре дошли на вратата" с куки, на нея може да затвори ключовете.Добре дошли, стенни закачалка Висококачествени материали и добра изработка на производство осигуряват нейната издръжливост и практичност., Закачалки за ключове.Добре дошли, стенни закачалка Висококачествени материали и добра изработка на производство осигуряват нейната издръжливост и практичност.метални закачалки Тази посрещат с плоча, изработени от здрав дървен материал и има дълъг срок на служба.

Подробности

Новинка

Подобни продукти в категория