.

.

New
DOITOOL 3 бр. на Куката за Кърпи Стенен Държач за Кърпи Шапка Стенни Закачалка за Панталони Куки за Кабинет Чанта Монтиране на Куката на Селски Стенни Закачалка Стенни ?

DOITOOL 3 бр. на Куката за Кърпи Стенен Държач за Кърпи Шапка Стенни Закачалка за Панталони Куки за Кабинет Чанта Монтиране на Куката на Селски Стенни Закачалка Стенни Закачалка За палто Пространство Алуминиев Кука

BGN 14.03

Налично
Налично

- Лесно се поставя на пролуките между стената и обзавеждането, интериора и фитинги, създава повече място за съхранение на стенните закачалки за кърпикуки за окачване на шапки На тях може лесно да се съхранява палто, шапка, кухненски прибори или други дреболии. - Съвместим с всеки друг съвременен интериор за дома, той е достатъчно траен, за да продължи известно време в стената закачалка за дрехи. - Изработен от висококачествен и надежден космически алуминиев материал, здрав и практичен за продължително използване на една кука.космически алуминий.Закачалка за кухненски съдове за готвене : Подходящ за захващане на чадъри, хавлии, палта, халат, ключове, дрехи, шапки Практичен за употреба.Стенни закачалка : Проста форма и удобен дизайн куката за вашия дом, подходящ за повечето видове аксесоари за дома. закачалка за багаж на задната врата, Закачалка, изработена в прост стил на моделиране на дизайна. кука за съхранение на Прост по конструкция. - Това може да ви спести много място, можете да го инсталирате от обратната страна на вратата и на другия малко пространство над вратата на една кука.Закачалки за дрехи стена : Закачалка за дрехи стенни, лесна за използване, здрав и практичен, висока носеща способност, гъвкави стенни закачалка. -Цвят : черен кука за шапки в коридора-Материал : Космически алуминий над врати куки - Добър инструмент за поддържане на ред в стаята си, подходящ за закачане на палта, дрехи, шапки, чанти и т.монтиране на окачен притежателят Му може да се инсталира на стената, че ще запази реда в ежедневието прибори.Закачалка за портфейли : Лесно се поставя на пукнатини между стената и мебели, обзавеждане и декорация, създават повече пространство за съхранение.Описание на продукта Окачен на куката Е удобна стенни закачалка за съхранение.

Подробности

Новинка

Подобни продукти в категория