.

.

New
Homoyoyo Стенни Закачалка за шапки, Кука за дрехи, монтиран на стената Кука Закачалка За Шапки, Океанските Стенни Гоблени, Стенни Гоблени, Декоративни Стенни Гоблени, З?

Homoyoyo Стенни Закачалка за шапки, Кука за дрехи, монтиран на стената Кука Закачалка За Шапки, Океанските Стенни Гоблени, Стенни Гоблени, Декоративни Стенни Гоблени, Закачалка за палта с формата на Риба, Стенни Закачалка

BGN 1.67

Налично
Налично

монтиране на куката-Средиземноморски стил, красив окачен на куката може да направи дома изященОписание на продукта Океанските стенни гоблени Ни този стенен монтаж окачен на куката е проектиран в ярко изразена средиземноморски стил, морски елементи изглеждат реалистично.Монтиране на куката може да окачите на задната стена врата за дрехи, ключове, битови предмети, а на куката за дрехи да виси в банята за вашите тоалетни принадлежности, който е удобен за вас.СТЕННИ ЗАКАЧАЛКА за шапки - достатъчно здрава е, за много стоки от първа необходимост в дома си, за да се осигури чистота в дома си и да спестите място. - Размер : 37,5 x 22 x 3 см.Кука за дрехи-може да се използва за окачване на дрехи, дреха, ключове, на стоки от първа необходимост и всякакви всячины.ЗАКАЧАЛКА за шапки - нашият стенен монтаж кука, изпълнен в непретенциозен средиземноморски стил, изключително модерен и уникален. - Може да се използва за окачване на дрехи, дреха, ключове, на стоки от първа необходимост и всякакви всячины и т. - Нашият стенен монтаж окачен на кука, изпълнен в непретенциозен средиземноморски стил, е много модерна и уникална стенни закачалка.

Подробности

Новинка

Подобни продукти в категория