.

.

New
Сгъваеми куки за дрехи по 5 бр. Дървени Стенни куки за окачване на палтото Сверхпрочный Лепило, от алуминиеви Сплави Сгъваем Държач за Слушалки Куки за дрехи Стенен

Сгъваеми куки за дрехи по 5 бр. Дървени Стенни куки за окачване на палтото Сверхпрочный Лепило, от алуминиеви Сплави Сгъваем Държач за Слушалки Куки за дрехи Стенен с 10 винтове за Шапки, чаршафи, торби (бял)

BGN 2.67

Налично
Налично

Моля, използвайте приложената супер лепило, за да се установи сгъваема кука в продължение на няколко минути, или можете да използвате винтове и анкеры от неръждаема стомана за монтаж на винтове в картонена опаковка ?【Е украсете дома】 : стенни куки за шапки - отлично украса за съхранение и организация на всяко място. ?【Сгъваем дизайн със заоблени ъгли】 : стенен Сгъваем дизайн куката спестява място, сгънете го, когато той не се използва; дървена кука за кърпи със заоблени ъгли, за да се предотврати надраскване при монтаж на кърпи или други предмети, сгъваеми кукички за дрехи Huitem 90 ° спестяват място и подредено вашия дом.Често ли забравяте да вземете със себе си ключовете и портфейла, когато някъде в бързаме?. ?【Няколко метода за инсталиране】 : Има два начина на инсталация за монтиране на стена с извънбордов на една кука. ?【Сгъваем дизайн със заоблени ъгли】 : стенен Сгъваем дизайн куката спестява място, сгънете го, когато той не се използва; дървена кука за кърпи със заоблени ъгли, за да се предотврати надраскване при монтаж на кърпи или други предмети, сгъваеми кукички за дрехи Huitem 90 ° спестяват място и подредено вашия дом.Идеален за врати, шкафове, коридори, коридори, гардеробных, офиси, дневни, кухни, бани и спални. ?【Куки за декорация на дома】 : Нашият сгъваем окачен на кука - идеален вариант за съхранение на вашия коридор, антре, спалня и още много други, осигуряване на удобно място за захващане си палто, кърпи, раници, чадъри, портфейли, шалове, шапки и много други.Вие се притеснявате, че зимата си палта и шалове къде ще се сложи?.Моля, използвайте приложената супер лепило, за да се установи сгъваема кука в продължение на няколко минути, или можете да използвате винтове и анкеры от неръждаема стомана за монтаж на винтове в картонена опаковка. ?【Куки за декорация на дома】 : Нашият сгъваем окачен на кука - идеален вариант за съхранение на вашия коридор, антре, спалня и още много други, осигуряване на удобно място за захващане си палто, кърпи, раници, чадъри, портфейли, шалове, шапки и много други.Вие често се хвърляте дрехите си върху дивани и столове и организиране на каша?.Това може да направите стаята си по-стилна и минималистичной.

Подробности

Новинка

Подобни продукти в категория