.

.

New
BeElion Полюсная Колона Вертикална PTZ Куполна Камера монтиран на стената Петлевой инструменти за Монтаж на Стена за ВИДЕОНАБЛЮДЕНИЕ Dahua Стенни конзоли, Камери за Виде?

BeElion Полюсная Колона Вертикална PTZ Куполна Камера монтиран на стената Петлевой инструменти за Монтаж на Стена за ВИДЕОНАБЛЮДЕНИЕ Dahua Стенни конзоли, Камери за Видеонаблюдение

BGN 1.67

Налично
Налично

Тип : за помещения, за улица, подходящ за стълб диаметър не повече от 150 мм Сверхпрочная метална конструкция.Размерите на това закрепване представляват 6,75 "x5.Този скоба за закрепване към стълб е подходящ за повечето видове cctv камери, включително PTZ, анализират и скоби. Качеството на метален материал се предоставя трайни и стабилни резултати;. ★★★★★ Приложение : Подходяща за вътрешен и външен стенен монтаж с непромокаеми гумени подови изтривалки на разположение, антивандальными.Подходящ за използване с повечето камери.Този скоба за закрепване към стълб е подходящ за повечето видове камери за видеонаблюдение.Компактна конструкция и ниско тегло,. ★★★★★ Технически характеристики : Размери на това закрепване представляват 6,75 "x5. Качеството на метален материал се предоставя трайни и стабилни резултати;., Подходящ за монтиране на стена отвътре и отвън помещения с непромокаеми гумени подови изтривалки на разположение, антивандальными. Материал : Метал.Няколко монтажни дупки позволяват да се определят различни камера без повторно пробиване на монтажните отвори. Максимално натоварване : 10 кг ★★★★★ Материали : сверхпрочная метална конструкция-SECC Цвят : слонова кост; Съвети : моля, прочетете внимателно описанието на продукта и размер (3-5-та размерный фигура на снимките на продукта) преди пускането на поръчката, за да определи дали тя на вашите изисквания за използване.Този стенен тавана група подходящ за монтаж на камери за видеонаблюдение, което е много удобно. ★★★★★ Технически характеристики : Размери на това закрепване представляват 6,75 "x5. Съвместима с нашите мини-проектор, цифрова камера, видео рекордер и т.Цвят : Слонова кост;.МАТЕРИАЛИ : Сверхпрочная метална конструкция - SECC . качеството на метален материал се предоставя трайни и стабилни резултати;.Ако не, моля вземете вашата резервация внимателно.Съдържание на пакета : 1 х скоба за камерата Be Elion Loop, 3x80 ~ 150 мм и метален обръч, 4 винта M8x25 Гаечен ключ * 1. ★★★★★ ФУНКЦИЯ : Компактен дизайн и ниско тегло, този стенен тавана група подходящ за монтаж на камери за видеонаблюдение, което е много удобно., Носеща способност на : 10 кг. Универсално основата на скобата за закрепване на стълб за за ВИДЕОНАБЛЮДЕНИЕ камера PTZ-скоба.Монтиране на стена камера за видеонаблюдение Conner, подходящ за стълбове /колони с диаметър не по - ⌀ = 180 мм, лесен монтаж.Подходящ за използване с всички камери за видеонаблюдение, включително PTZ-, анализират и кронштейнные камера.

Подробности

Новинка

Подобни продукти в категория