.

.

New
Камера за сигурност LaView за помещения, в Домашна камера за сигурност 1080P със звук и откриване на движение, следи бебето 360 ° с приложението за телефон, WIFI, Камера за до?

Камера за сигурност LaView за помещения, в Домашна камера за сигурност 1080P със звук и откриване на движение, следи бебето 360 ° с приложението за телефон, WIFI, Камера за домашни любимци, двупосочна аудио, нощно виждане,

BGN 39.66

Налично
Налично

Подобряване на сигурността на дома си в помещението, благодарение на 360-градусному наблюдениеДнес продуктите на La View се продава в повече от 20 страни и региони.Основана през 2013 г. 【Двупосочна Аудио 24/7 онлайн следпродажбено обслужване по електронна поща!Също така се предлага с гаранция от една година!. 【2 комплекта Wi-Fi камера La View 1080 P HD 】 С резолюция 1080 P HD осигурява ясна гладко видео, следи за ваш дом, по всяко време и на всяко място с помощта на приложения La View.Камерата работи с Wi-Fi На 2,4 G (5 G не се поддържа). Подобряване на сигурността на дома си в помещението, благодарение на 360-градусному наблюдение. 【Двупосочна Аудио 24/7 онлайн следпродажбено обслужване по електронна поща!Също така се предлага с гаранция от една година!. в град Индастри, Калифорния, компания La View обръща специално внимание на иновациите в областта на софтуер за сигурност от висок клас и на потребителите, както и производството на умни къщи.

Подробности

Новинка

Подобни продукти в категория