.

.

New
Външна жичен камера за сигурност Kasa 4MP 2K, IP65, сензор звездна светлина и нощно виждане на разстояние 98 фута, детекция на движение / човек 2 пъти на звука на сирена, обла?

Външна жичен камера за сигурност Kasa 4MP 2K, IP65, сензор звездна светлина и нощно виждане на разстояние 98 фута, детекция на движение / човек 2 пъти на звука на сирена, облачное склад / SD-карта, съвместимост с Alexa

BGN 2.33

Налично
Налично

Вече не е нужно да се чудите, кога и дали е предоставен на праткатаБлагодарение на сверхчистому видео с разделителна способност 2 K HD и 4 MP бъдете сигурни, че нито една подробност лица или обекти не е за изпускане.Осигурете безопасността на открито със спокойна душа, тъй като камерата наистина е устойчив на атмосферни влияния благодарение на клас на защита IP65, е защитена от силни дъждове и твърди частици.Тялото на камерата. (гаранция 2 години).Ако в полето на видимост на камерата за видеонаблюдение ще бъде открита от движение или човек, вие ще бъдете уведомени, след като това се случи.Съвместим с Alexa и Google Assistant, можете да се извършват стрийминг с помощта на Echo Show или Google Chromecast. освен това, отблъсква къртици в гардероба ви нападателите с помощта на вградена сирена, за да защитите дома си от нежелани посетители. Откриване и уведомяване : да получите важна информация незабавно, благодарение на алгоритми, базирани на изкуствен интелект. Ясно е качеството на двупосочна комуникация на разположение по всяко време с едно натискане на бутон, вграден високоговорител и може да включва сирена, за да се предотврати злонамерени потребители. 2-лентов звук с вградена сирена, висококачествен микрофон и тонколони, качеството на двупосочна комуникация е по-добре, отколкото когато и да било.Дори и през нощта двойни вградени прожектори и нощен сензор starlight работят заедно, осигурявайки висока резолюция и пълноцветно нощно виждане, така че нищо не може да се скрие в тъмното. Сензор на звездната светлина и нощно виждане : С датчик на звездната светлина на изображението в условия на ниска осветеност все още ще е ясно и с висока разделителна способност.

Подробности

Новинка

Подобни продукти в категория