.

.

New
ZOSI C289 3-Мегапикселова Допълнителна Безжична PTZ камера с адаптер на захранване, цветен нощно виждане, двустранно разговор, изкуствен интелект, разкриването на колат?

ZOSI C289 3-Мегапикселова Допълнителна Безжична PTZ камера с адаптер на захранване, цветен нощно виждане, двустранно разговор, изкуствен интелект, разкриването на колата си човек, светлинна аларма и сирена, IP камера

BGN 1.67

Налично
Налично

След като движението ще бъде открит, ще се включи звукова и светлинна сигнализация, както и на вашето мобилно устройство ще бъде изпратено на бързото имейл и push известия директноТой също е интелектуален начин улавя и следи цел в движението автоматично, така че не пропускайте нито един-аврен момент. [Прочетете преди да си купите] __ Тази 3-мегапикселова ptz камера е повече камера, не могат да се използват поотделно, и тя работи само с видеорегистратором ZOSI (модел : ZR08 RP). [Автоматично следене на движение с по-широк обхват] __ Разширяване на зоната на сигурност с помощта на завоя вертикално на 140 градуса и хоризонтално на 355 градуса, което не оставя слепи зони. [Изображението 2 K HD и защита от атмосферни влияния IP66] __ 2 K 3 MP осигурява ясно изображение с висока резолюция (цветно нощно виждане по избор), много по-ясно, отколкото 1080p, led прожектор осигуряват невероятно цветно нощно виждане, осигуряват черно-бяло нощно виждане с вграден IR светодиодам. Можете също така да конфигурирате специфични области, в които вашите камери откриват движение, за да получавате информация само в най-важните случаи. Можете също така да конфигурирате специфични области, в които вашите камери откриват движение, за да получавате информация само в най-важните случаи.Той също има клас на защита от атмосферни влияния IP66, той може нормално да се работи в неблагоприятни метеорологични условия, както на открито, така и на закрито.Той също има клас на защита от атмосферни влияния IP66, той може нормално да се работи в неблагоприятни метеорологични условия, както на открито, така и на закрито. [Изображението 2 K HD и защита от атмосферни влияния IP66] __ 2 K 3 MP осигурява ясно изображение с висока резолюция (цветно нощно виждане по избор), много по-ясно, отколкото 1080p, led прожектор осигуряват невероятно цветно нощно виждане, осигуряват черно-бяло нощно виждане с вграден IR светодиодам. [Откриване с помощта на изкуствен интелект, да се по-умни сигнали, които са важни] __ Вашата IP камера ZOSI C289 има функция интелигентно откриване, с помощта на изкуствен интелект, хора, превозни средства, домашни любимци и пакети, което намалява количеството на неверни положителни резултати, причинени от преместването на насекоми или опадающими листа.

Подробности

Новинка

Подобни продукти в категория