.

.

New
На водача на двигателя Davitu - nvemv2.1 3-ос/4 оси/5-ос/6-ос Ethernet-контролер за движение с ЦПУ, функция за задвижване на устройства за стъпков мотор, серво мотор - (Напрежение: 3 ?

На водача на двигателя Davitu - nvemv2.1 3-ос/4 оси/5-ос/6-ос Ethernet-контролер за движение с ЦПУ, функция за задвижване на устройства за стъпков мотор, серво мотор - (Напрежение: 3 ос)

BGN 3.00

Налично
Налично

Сега ние подробно описваме ги, както е показано по-долуТип на двигателя : Стъпков двигател.Дизайн ARM включва в себе си неща, кодоаналитику, на база на алгоритъм и генериране на импулси.8 мм;Размер долната инсталация е 101,4 мм * 39,5 мм .Характеристики на продукта : Тип на двигателя : стъпков двигател Произход : CN (Origin).1 е герметичную дизайн на корпуса, в долната част има 4 инсталационните отвори.Произход : CN (Origin).1 - това е 3-6-аксиален контролер на движението, на развитието, които ние харчим 4 години. Контролер за движение NVEMV2. Външен вид и размер : Контролер за движение NVEMV2.1 използва структура, дизайн ARM.Външен вид контролер, както е показано на фиг.Произход : CN (Origin). 1-2 : Общият размер на продукта е 163,1 мм * 80,8 мм * от 27. Схемата за захранване : Определяне на публикуване : свързване на контролера включва интерфейс захранване, интерфейс за свързване на Ethernet, интерфейс MPG, изходен интерфейс стъпка / сервоуправления, изходен интерфейс за управление на шпинделем, на интерфейс за въвеждане на Estop и ограничен ключа и настройки на инструмента и така нататък.Интелигентен дизайн, надеждно управление, лесни за експлоатация.Тип на двигателя : Стъпков двигател.Съдържание на продукта : такса за управление * кабел с дължина 1 метър * 1 CD * 1 Въвеждането на продукта : NVEMV2.Ние можем да закачите 4шт дупки с диаметър от 4 мм на корпуса и да зададете контролер в един корпус.

Подробности

Новинка

Подобни продукти в категория