.

.

New
Домашна камера за сигурност AMONIDA, Безжична 2 Мегапикселова камера за сигурност 1080P HD Бял цвят с топла връзка 110-240 v за офис (штепсельная щепсел САЩ)

Домашна камера за сигурност AMONIDA, Безжична 2 Мегапикселова камера за сигурност 1080P HD Бял цвят с топла връзка 110-240 v за офис (штепсельная щепсел САЩ)

BGN 10.60

Налично
Налично

5Ако нямате стойки за осветление, можете да замените тръбообразна камера. 4-кратно цифрово увеличение и резолюция 1080 P през нощта : преглед на видео в реално време във формат 1080 P (1920x1080) през деня или през нощта, 4-кратно цифрово увеличение на 360 ° хоризонтално и от 90 ° вертикално, фотоапарат поддържа черно-бял, цветен и авто (интелигентен) нощен режими.HD : висока резолюция 2 Мегапиксела, прожектор може да се настрои на включване при откриване на движещи се обекти в тъмното, трябва да конфигурирате звукови сигнали в заявлението за подаване на сигнал при откриване на движещ се обект.Безжично проследяване на движенията и предупреждение за тревоги : Настройте проследяване на движението и сигнали с помощта на мощен безплатно приложение, за да получите предупреждение за трафика директно на вашето устройство за надеждна охранителна камера. Вградена уеб-камера с приставка адаптер, който е свързан към електрически контакт и се инсталира за секунди. Нощта (Инфрачервена нощ, Пълноцветен нощ) 2.Параметри : Тип на продукта : Камера дома за сигурност Материал изделия : ABS Цвят : бял Напрежение на изхода : 100-240 В Яснота : 2 Mp (1080 P) Режим на съхранение : облачное склад, локално хранилище (максимална карта памет от 32 GB, без карта памет) Ъгъл на корекция : странично 360 °, функция за вертикално на 90°. Откриване на движения4. Безжично проследяване на движенията и предупреждение за тревоги : настройте проследяване на движението и сигнали с помощта на мощен безплатно приложение, за да получите предупреждение за трафика директно на вашето устройство за надеждна камера за охрана. Двупосочен звук и облачное съхранение : Вграден микрофон и високоговорител за домашно сигурност, подключаемая стенни камера ви позволява да общува със семейството си по всяко време и на всяко място, чрез приложението, което я прави идеална система за видеонаблюдение на училища, офиси и домове.Лесна инсталация : Камера дома за сигурност на закрито може да бъде свързана към изхода на всяка височина, можете да го инсталирате в ниско, средно или високо положение в зависимост от контакта и лесно да видите в прикачения файл.4 g, не поддържа 5. Лесна инсталация : камера дома за сигурност на закрито може да бъде свързана към изхода на всяка височина, можете да го инсталирате в ниско, средно или високо положение в зависимост от контакта и лесно да видите в прикачения файл.

Подробности

Item Type:
Home Security Camera
Product Material:
ABS
Color:
White
Plug Voltage:
100-240V
Clarity:
2MP (1080P)
Storage Mode:
Cloud Storage, Local Storage (Maximum 32GB Memory Card, Without Memory Card)
Adjustment Angle:
Horizontal 360°, Vertical 90°
Function.:
1. Night (Infrared Night , Full Color Night ):
2. Remote Viewing:
3. Motion Detection:
4. Wireless Connection (Automatic Wifi 2.4g, Not Support 5.0g):
5. Two Way Language:
Product Size:
Approx.10 x 7.2 x 11.5cm / 3.9 x 2.8 x 4.5in
How to Use:
Remove the product and use it:
Package List:
1 x Camera:
1 x User Manual:
Новинка

Подобни продукти в категория