.

.

New
5-Мегапикселова камера за сигурност Brillcam, режим на цял екран Starlight 24/7, PoE-място за настаняване, Обектив 4 мм, Куполна IP камера, SD карта, 128 GB (не е включена в комплекта), В?

5-Мегапикселова камера за сигурност Brillcam, режим на цял екран Starlight 24/7, PoE-място за настаняване, Обектив 4 мм, Куполна IP камера, SD карта, 128 GB (не е включена в комплекта), Вградена слот за микрофон / SD,

BGN 0.67

Налично
Налично

Камерата поддържа захранване по Ethernet (с кабели Cat 5 и Cat 6), само един Ethernet кабел за захранване и за пренос на данни, свържете Po E инжектор / комутатор / НРВ, и камерата ще се стартира, което улеснява инсталацията и намалява разходите за уплътнение кабелиЦветни камери за видеонаблюдение с висока ефективност за кодиране на видео H.Зрителното Поле : Хоризонтално : 85°. Настройки на изображението : Наситеност, яркост, Острота, контраст, BLC, WDR, Баланс на бялото, 3 DNR / 2 DNR, НАСТРОЙКА на ГРАФИЦИ.Нощно виждане : 85 метра. 265 осигуряват високо качество на видео и до намаляване на разходите за складиране и пренос, докато H. AGC), 0 Lux при включен IR.Цветна камера видеонаблюдение за нощно виждане, работеща денонощно 24/7, използва пълноцветен технология с модерни лещи, висок клас сонди и вграден топло допълнително осветление, осигуряване на 24-часово цветна картина в условия на слаба осветеност, дори и при гледане на полноцветного на изображението в реално време в тъмното. 265 осигуряват високо качество на видео и до намаляване на разходите за складиране и пренос, докато H.Също така с широк динамичен диапазон (WDR).Име на продукта : Вътрешна куполна на цял екран е с цветна Po E IP камера ULTRAHD камера 5 MP.Разширени функции : Детекция на движение, Маскиране на поверителност, възвръщаемостта на инвестициите, Защита от замъгляване огледало, режим на коридора, филтриране на IP адреси.5-мегапикселова градинска камера поддържа откриване на движение, осигурява запис на сигнал за движение, спестявайки място за съхранение, без да им липсват важни събития.Цветни камери за видеонаблюдение с висока ефективност за кодиране на видео H.Минимално осветление : 0,005 lux @ (F1. 265 спестява трафик и пространство за съхранение - до 70% в сравнение с H.Също така с широк динамичен диапазон (WDR).ние също така предлагаме ви гаранция от 12 месеца и дистанционно професионално ръководство от Brillcam. 5-мегапикселова Po E IP камера с разделителна способност ultra HD и широко зрително поле ви позволява да правите ясни снимки с висока разделителна способност, са изключително плавни и да се чувствате по разделителна способност на изображението повишават яснотата на детайли и обхващат по-голяма територия, като същевременно се гарантира сигурността на това, което обичате.Незабавни сигнали по електронна поща, няма да ви позволи да заспите, когато сте в града, включително и на снимки от вашата камера с висока резолюция.Също така с вграден микрофон за запис на звук. 265 спестява трафик и пространство за съхранение - до 70% в сравнение с H.8 "IMX CMOS сензор с прогресивно сканиране.Домашна камера за сигурност с мобилно приложение Brillcam, има цветно изображение само в рамките на деня, без черно-бял вариант. Светодиод : 2 елемента бели светодиоди.Домашна камера за сигурност с мобилно приложение Brillcam, има цветно изображение само в рамките на деня, без черно-бял вариант.

Подробности

Новинка

Подобни продукти в категория