.

.

New
Безжична Камера за сигурност за помещения с топла връзка към изхода, без кабел, PTZ Smart WiFi Място, следи бебето, помещение 2,4 G с преглед на 360 ° и приложение за телефон, ф?

Безжична Камера за сигурност за помещения с топла връзка към изхода, без кабел, PTZ Smart WiFi Място, следи бебето, помещение 2,4 G с преглед на 360 ° и приложение за телефон, функция за следене на трафик, Двупосочен

BGN 14.39

Налично
Налично

Моля, уверете се, че устройството е свързано към захранването и вашият телефон е свързан към Wi-Fi интернет [Множествена преглед и двойно склад със защитата на личния живот] Можете да споделяте вашата камера с приятелите и семейството си, за едновременно гледане на телефона.Ако някой нападне в дома камера ще следи движението и записва се движат заедно с ГЛАСОВ ОПОВЕЩЕНИЕМ, ако това е необходимо. 【Двупосочен звук и звукова аларма】 Вграден микрофон и високоговорители ви позволяват да водят разговор между вас и вашите деца, можете също така да създаде звукова аларма, за да изплаши нашественик през високоговорителя. Продуктът не е водоустойчив, ако трябва да го инсталирате на открито, ще трябва да инсталирате водоустойчив калъф. [Видео резолюция Ultra HD 1080 P 2 MP] : Вграден 4 бр. Нощен режим : инфрачервено нощно виждане + led пълноцветен нощно виждане+ интелигентна нощно виждане.Режим аларма : улавяне на изображения / видео / аларма оборудване.С 355 канче, 110 наклон и 4-кратно цифрово увеличение можете да управлявате функция за завъртане и наклон с помощта на мобилното приложение по всяко време и на всяко място. Камера за сигурност за помещения поддържа само Wi-Fi На 2,4 Ghz (Wi-Fi 5 Ghz не се поддържа). бели светодиоди полноцветного за нощно виждане. Ако не можете да се свържете, моля, поставете гилза в дупката, за да възстановите и задръжте натиснат, след няколко секунди ще чуете глас ред за успешното прехвърляне.

Подробности

Новинка

Подобни продукти в категория