.

.

New
SEWACC 5 бр. Кутия с Отделение за Куфара Отделения за Бижута Дисплей Бижута Органайзер Камъни, Скъпоценни Камъни, Кристали за Организиране на Дървен Калъф за Камъни Пр?

SEWACC 5 бр. Кутия с Отделение за Куфара Отделения за Бижута Дисплей Бижута Органайзер Камъни, Скъпоценни Камъни, Кристали за Организиране на Дървен Калъф за Камъни Притежателя на Изцелението Витрина Кафяв

BGN 1.00

Налично
Налично

Пратката включва 5 х кристален кутия за съхранение на Особено Оформление на вашата сбирка кутия с разделител камъни, за съхранение на всички любимите си съкровище, изключително практични за употреба кутия за демонстрация на бижута КУТИЯ ЗА ДЕМОНСТРАЦИЯ на ОБРАЗЦИ В кутия с много офиси, някои от които са скъпоценни камъни и минерали.кутия за мъниста, Изработен от дърво, без чеп, здрава и поддържа продължителна употреба. - Използвайте тази дървена витрина с камъни, за демонстрация на всички малки колекционерски артикули, които искате да прегледате, и дървена стойка за скъпоценни камъни.И вие също можете да се задържи в него някакви дрънкулки.Информация за стоки, Дървен витринный калъф за съхранение Е много креативен и уникален crystal куфар, който ще стане ваш добър избор за украса на хрусталем.КУТИЯ ЗА СЪБИРАНЕ на КАМЪНИ - ВЪВ всяка точка на достатъчно място, за да сортирате вашите кристали по цвят, големина, форма, предназначение или ценности.ВИТРИНА за МИНЕРАЛИ - Тази кутия за съхранение на камъни в ретро дизайн ще даде своя туалетному маса е уникален ретро-стил. - Материал : дърво, калъф от кристалния ретро-камък - с Размер : около 10,00 X7,00 X2,90 см /3,93 X2,75 X1 дървена тава за бижута.

Подробности

Новинка

Подобни продукти в категория