.

.

New
Amosfun Поставка за Обеци, Кутия за съхранение на Пръстени, Колиета, Държач, Подарък за Нея, Декорация във формата на Череп на Хелоуин, Калъф за Бижута, Готическия Начал?

Amosfun Поставка за Обеци, Кутия за съхранение на Пръстени, Колиета, Държач, Подарък за Нея, Декорация във формата на Череп на Хелоуин, Калъф за Бижута, Готическия Начало Декор, Украса за Работния плот, Кутия за Обеци,

BGN 2.33

Налично
Налично

- Малък ковчег за украса за съхранение на вашите ушни игли, обици, пръстени, в същото време, това са красиви калъфи за съхранение на бижута в стаята Околовръстен Категория : Калъф за бижута ще ви помогне внимателно разпределени и лесно да се свали си бижута като обеци, пръстени и т. органайзер за обеци за жени с тематичен дизайн на Хелоуин, уникален и атрактивен, той може да осигури удобство за съхранение на вашите бижута. - Нежна и креативна, този ковчег за бижута във формата на райска ябълка - отлична стойка за бижута на тоалетката. Калъф за бижута от смола. - Отлична работа, обмислена до всеки детайл, за да му придават ретро, канава, елегантен и очарователен вид на Организатор за бижута за дома. -Цвят : Кафе ковчег за бижута - Това е атрактивен и впечатляващ подарък за момичета и жени, изискан дизайн е лесно побеждава ги облагодетелства.Буркан за съхранение на информация за стоки, Вие все още търсите практично кутия за съхранение на бижута?Вие искате да направите вашия работен плот, чисти и спретнати?Тази практическа ковчег за съхранение на бижута, специално подготвени за вас.Списък на пакетите 4 x калъф за бижута Особености -Материал : Готическия титуляр за съхранение на смола, - е Изработен от висококачествен материал и фини производствени процеси, това е здрава и практическа кутия за Хелоуин.

Подробности

Новинка

Подобни продукти в категория