.

.

New
12 Бр. Калъф за Бижута за Пътуване, Подаръчни Кутии за шаферките, Органайзер за Бижута, Малка Ковчег за Бижута, Мини-Органайзер за Съхранение, Кутия за Съхранение, за ?

12 Бр. Калъф за Бижута за Пътуване, Подаръчни Кутии за шаферките, Органайзер за Бижута, Малка Ковчег за Бижута, Мини-Органайзер за Съхранение, Кутия за Съхранение, за Жени, Подарък за Шаферките за Момичета (черен)

BGN 25.19

Налично
Налично

Малък и компактен : пътен калъф за бижута измерва приблДостатъчно за ежедневна употреба : вие ще получите 12 броя шкатулок за бижута за жени, налични в черен цвят, за голямото им количество може да отговарят на вашите нужди за ежедневна употреба и пътуване, за съхранение на бижута, можете да ги споделите със семейството и приятелите си. 10 x 10 x 5 см /3,94 x 3,94 x 1,97 инча, компактни размери и лек, портативен и удобен в переноске, не заема много място в багажника, практичен за употреба.Функционално и практично : тези малки подаръци, кутии за бижута, проектирани с различни отделения, удобни за сортиране на пръстени, колиета, гривни, обици и други малки предмети, а с цип лесно се отваря и затваря, което ви осигурява по-голямо удобство.Надежден материал : малък калъф за бижута предимно е изработен от полиуретан и качествени материи, за многократна употреба и трайни, го е лесно да се деформира или выцветать, той предпазва вашите бижута от прах и драскотини и ви служи в продължение на дълъг период от време.

Подробности

Новинка

Подобни продукти в категория