.

.

New
iSuperb Висулка Колие Кутия с Led Осветление Във Формата на Сърце Бижута Подарък Кутия за Гривна Калъф за Свети Валентин Годишнина от Сватба, Годеж Коледа (Златен)

iSuperb Висулка Колие Кутия с Led Осветление Във Формата на Сърце Бижута Подарък Кутия за Гривна Калъф за Свети Валентин Годишнина от Сватба, Годеж Коледа (Златен)

BGN 1.67

Налично
Налично

нЕфектът е зашеметяващ. ❤Лесно да носите със себе си : размер окачен кутията е 7.❤Материал : Подвесная кутия е изработена от висококачествена гумена боя.Той носи своя любим голяма изненада.Можете да го сложите в джоба, без да заема много място.7 инча), а тегло е 59 г / бр. -Лесен и удобен, лесен за носене, той не заема място и може да се дискретно да сложи в джоба си. -С кадифе вътре, мек и удобен, той може ефективно да защити вашите бижута от износване. -Външна страна на ковчега с окачване е с формата на сърце, което е много подходящо за създаване на изненади и романтика за вашия любим. ❤Лесно да носите със себе си : размер окачен кутията е 7.Повърхността е гладка, текстурирани, здрав, износостойкая, грязеустойчивая, водоустойчив и вътрешен кадифе меки и удобни, който може ефективно да защити украса от повреди.Мека светлина се пада на декорация, което ги прави по-красиви, блестящи и е демонстрирующими си украса.Тегло : 59 g / бр., Спецификация : . Външен материал : гумена боя. 1 * Ковчег с отложено във формата на сърце (украса в комплекта не са включени). Има 5 цвята по ваш избор, син / златист / червен / бял / розов, много подходящи за вашия любим.Повърхността е гладка, текстурирани, здрав, износостойкая, грязеустойчивая, водоустойчив и вътрешен кадифе меки и удобни, който може ефективно да защити украса от повреди. ❤Материал : Подвесная кутия е изработена от висококачествена гумена боя. ❤Мултифункционалност : Ковчег за суспензии е с просторно вътрешно отделение, което е много подходящ за гривни, колиета, суспензии и т.Той носи своя любим голяма изненада. ❤Led осветление : В окачен кутия има led светлини, която позволява да се подвесную кутия и автоматично ще се запалят.Мека светлина се пада на декорация, което ги прави по-красиви, блестящи и е демонстрирующими си украса.Можете да го сложите в джоба, без да заема много място. -Подвесная кутия е изработена от висококачествена технология за нанасяне на гумен лак за печене, има ясни очертания, гладки и текстурирани външен вид и трайна. Има 5 цвята по ваш избор, син / златист / червен / бял / розов, много подходящи за вашия любим.

Подробности

External material:
rubber paint process Internal material
Новинка

Подобни продукти в категория