.

.

New
Ковчег За Бижута Мода 5 Мрежи Слънчеви Очила Кутия За Съхранение На Преносим Държач За Очила За Носене Колекция Точки На Дисплея Бижута Организатор Пътуване За Съх?

Ковчег За Бижута Мода 5 Мрежи Слънчеви Очила Кутия За Съхранение На Преносим Държач За Очила За Носене Колекция Точки На Дисплея Бижута Организатор Пътуване За Съхранение

BGN 43.89

Налично
Налично

забележки : 1Параметри : Метал : крафт-хартия, PVC Размери : 27,8*16,5* 5 см Опаковка включва : 1 * Място за съхранение на слънчеви очокесли имате някакви въпроси относно продукта, моля, свържете се с мен, ние ще се свържем с вас в рамките на 24 часа и ще ви дадем задоволителен отговор. 5 независими прорезей осигуряват достатъчно място за съхранение на различни чаши, така че чашите повече не се замърсяват.Повърхността на кутията е изработена от крафт-хартия за защита на точки от надраскване.Нека тази кутия за слънчеви очила ще направи някои промени в своя стая в предстоящите празници.Нека тази кутия за слънчеви очила ще направи някои промени в своя стая в предстоящите празници. 5 независими прорезей осигуряват достатъчно място за съхранение на различни точки, така че е стъкло вече не се замърсяват.Той е много подходящ за семейна употреба или употреба като витрина на оптичен магазин.В допълнение към съхраняване на очила, създаване на повече подбрани идеи за копчета за ръкавели, монети, бижута и други дребни елементи.

Подробности

Metal:
Kraft paper, PVC
Measurement:
27.8*16.5*5cm
Package Include:
1*Sunglasses storage:
If you have any questions about the product, please contact me, we will contact you within 24 hours and give you a satisfactory answer.:
notes:
1. Since manual measurement is required, please leave a space of 1-3 cm.:
2. Due to screen differences, the color may be slightly different from your expected color, please allow. :
Новинка

Подобни продукти в категория