.

.

New
МАГАЗИН INDYA Дървена Декоративна Ковчег Ръчно изработени на Цветен Конец Отгоре|Ковчег на гръдния Кош, Органайзер За Бижута, Ковчег На Паметта, Съкровище, Държач за ?

МАГАЗИН INDYA Дървена Декоративна Ковчег Ръчно изработени на Цветен Конец Отгоре|Ковчег на гръдния Кош, Органайзер За Бижута, Ковчег На Паметта, Съкровище, Държач за Украшения, Кутия за Часовници, Подаръци за своите

BGN 3.00

Налично
Налично

Ръчна дърворезба и украса, възможни са вариации в лимфните възли, песъчинки, минерални пласт и незначителни дефекти ✅ Размер : Дължина – 7 см x Ширина – 5 см Х Височина - 2.Селски вид с красива тюркоазена за пране на тапицерия, която отличава тази ковчег.За направата на тази ковчежета използва чисто натурално дърво.Той е признат за трайни и водоустойчиви покрития.Той идва с резба под формата на цветя на повърхността, която символизира правото си на живот и е отговорен за развитието. ✅ РЪЧНА дърворезба : Тази ковчег изцяло е изработен ръчно с използването на прости занаятчийски инструменти и дърво манго с отлично качество, законно събрана. Също може да се използва за съхранение на скъпоценни камъни, часовници, карти таро, билки, елементи на фън шуй, ключове, бележки, малки съкровища, аксесоари за шиене, бродерия и неподвижен, а също и за да придадат елегантност на туалетному на масата или всяко друго място.Селски вид с красива тюркоазена за пране на тапицерия, която отличава тази ковчег.Той идва с резба под формата на цветя на повърхността, която символизира правото си на живот и е отговорен за развитието. ✅ РЪЧНА дърворезба : Тази ковчег изцяло е изработен ръчно с използването на прости занаятчийски инструменти и дърво манго с отлично качество, законно събрана.✅ Размер : Дължина – 7 см x Ширина – 5 см Х Височина - 2.Той изглежда страхотно на прикроватной нощното шкафче, рафт или на щанда. Изработена ръчно от екологично дърво манго.За направата на тази ковчежета използва чисто натурално дърво.Те се считат за част от уникалността и очарованието на естествено дърво.Те се считат за част от уникалността и очарованието на естествено дърво. Също може да се използва за съхранение на скъпоценни камъни, часовници, карти таро, билки, елементи на фън шуй, ключове, бележки, малки съкровища, аксесоари за шиене, бродерия и неподвижен, а също и за да придадат елегантност на туалетному на масата или всяко друго място.Той изглежда страхотно на прикроватной нощното шкафче, рафт или на щанда.

Подробности

Новинка

Подобни продукти в категория