.

.

New
QIAONNAI ZD205 Голяма Кутия За Пръстени Опаковка за Бижута и Кутия за Демонстрация на Бижута Шкаф, Тоалетка с огледало с Обков Гривна Пръстен Органайзер Калъфи За Носене ?

QIAONNAI ZD205 Голяма Кутия За Пръстени Опаковка за Бижута и Кутия за Демонстрация на Бижута Шкаф, Тоалетка с огледало с Обков Гривна Пръстен Органайзер Калъфи За Носене ЮвелирныйДисплей

BGN 2.33

Налично
Налично

2 Дамски кутия за показване на бижута, кадифе, Обеци, колие, бижута, Родословни, Поставка за дисплея на Притежателя, Органайзер, за аксесоари за домашно съхранение.можете да съхранявате своите ежедневни бижута на едно място за лесен преглед и достъп.Можете визуално да видите всичките си скъпоценни аксесоари, опростяване на избор и при това спестява пространство!.Състояние : 100% чисто нов Вид на продукта : Бижута дисплей Материал : кадифе Цвят : както е показано Размер : прибл. Изработен е от бархатного материал, който е безопасен и е трайна. 100% чисто нов и лесен за използване. 13,6 см x 13,7 см x 10,8 вижте Тегло : приблизително 1200 г.

Подробности

Новинка

Подобни продукти в категория