.

.

New
Организаторите за Шкатулок WQLYK за Момичета, Дамски Колиета, Обеци, Пръстени, Реколта Кутия За Съхранение на Бижута, Аксесоари, Реколта Кутия, Сигурен и Здрав/Червен/?

Организаторите за Шкатулок WQLYK за Момичета, Дамски Колиета, Обеци, Пръстени, Реколта Кутия За Съхранение на Бижута, Аксесоари, Реколта Кутия, Сигурен и Здрав/Червен/Свободен Размер

BGN 105.73

Налично
Налично

Применимая сцена : Стилен дизайн, идеален за съхранение на огърлици, обеци, гривни, пръстени, заколок за уши, заколок за коса, копчета за ръкавели, брошки и други бижута, подходящ за ежедневието и бизнеса, чудесен избор за подарък за момичета и жениМоля, не се колебайте да се свържете с вашия търговец, когато имате някакви проблеми, ние със сигурност ще се радваме да ви помогнем с решение на проблемите на държавните предприятия!.Красиви дрънкулки не може просто да се скрият в тъмна кутия или виси на един пирон, имат нужда от стилна в ковчег за безопасно съхранение на идеалната кутия за съхранение на аксесоари за момичета.Материал : Изработен от влагоустойчив кожа, устойчива на износване и лесно моющейся.Материал : Отвън кожа, чиста подплата, доброто ковчег модерен дизайн. Размери : Размер на кутия за бижута 24*16* 15 см, добра ръчна работа и премиальное качество. 100% Задоволително обслужване и гаранция, че Поема отговорност за качеството. Размер : 24*16* 15 см, отличен за организация на обеци, пръстени, гердани и други дребни аксесоари. Лек, портативен помощник за съхранение при пътуване, отличен дизайн, оформление, атрактивен външен вид, проста структура и изящна изработка.

Подробности

Новинка

Подобни продукти в категория