.

.

New
Кутия за бижута RIKLRQC за мъжете, Кутия за опаковане на Пръстените, Кутия за Годежни Пръстени, Мини-Количка за Фланелевая кутия, Кутия за Съхранение на Огърлици, Подар?

Кутия за бижута RIKLRQC за мъжете, Кутия за опаковане на Пръстените, Кутия за Годежни Пръстени, Мини-Количка за Фланелевая кутия, Кутия за Съхранение на Огърлици, Подаръчни Кутии за Бижута на Едро

BGN 1.33

Налично
Налично

, Което Елиминира необходимостта от занимават с проблемиСпецификация : Регулируема пространство за съхранение, подходяща за поставяне на гривни, обици, аксесоари за коса, часа и т. Приложение : Подходящ за опаковане на Пръстени, Обеци, колиета и др .Приложение : Подходящ за опаковане пръстени, обици, колиета и т. Ако не сте доволни от нашите продукти или услуги, моля не се колебайте да се свържете с нас. Име на продукта : Замшевая ковчег за бижута с канавкой за пръстени, вълнообразни околовръстен канавка може да побере всичките си пръстени.С най-добри пожелания. Приложение : Подходящ за опаковане на Пръстени, Обеци, колиета и др .Дизайн околовръстен канали, вълнообразни околовръстен канавка може да побере всичките си пръстени., Което Елиминира необходимостта от занимават с проблеми.Благодарим ви за разбирането. Регулируема пространство за съхранение, подходяща за поставяне на Гривни, обици, аксесоари за коса, часа и т. Ако не сте доволни от нашите продукти или услуги, моля не се колебайте да се свържете с нас. Монитори калибриран по различен начин, цвят на продукта, показан на снимката, може да се различават малко от реалния обект.Функция: Размер : Диаметър 8,5 см * Височина 6 см1 * Замшевая ковчег за бижута изделиймногоинтегрированная табела за ушни копчета могат да се настанят различни ушни нитове.

Подробности

Новинка

Подобни продукти в категория