.

.

New
Калъф за бижута с Огнената глава на Вълк, от Изкуствена Кожа, Преносима Ковчег за Бижута, Органайзер за Бижута, Малка Ковчег за Пръстени, Колиета, Обици, Гривни, Пода?

Калъф за бижута с Огнената глава на Вълк, от Изкуствена Кожа, Преносима Ковчег за Бижута, Органайзер за Бижута, Малка Ковчег за Пръстени, Колиета, Обици, Гривни, Подаръци, Държач за дисплей за жени, Момичета

BGN 2.80

Налично
Налично

- Преносимо напречното клон за лесно извличане, за да се съхранява повече бижута и поддържа редаКОМПАКТЕН дизайн : - 7 разпоредбите на пръстените защитени порести подплата, на която може да се постави върху нитове за уши, пръстени и т. - 3 катарами за съхранение на огърлици, гривни и др.ПРИЛОЖЕНИЕ : : - Дръж обеци, гривни, колиета, брошки, игли, пръстени и много други, да си накити са били опростена и не са объркани. - Еластични джобове за съхранение на гривни, заколок и т. на 3 огърлици, закопчалки за гривни за предотвратяване на заплитането. Валентин, ден на майката, за вашата майка, съпруги, приятелки, дъщери, любовници или приятел.Той перфектно изработен, е подходящ като подарък за младоженци на сватба, Коледа, рожден ден, годишнина, ден на благодарността, ден на Св. ♥ 【Висококачествени материали】 : Нашата кутия-органайзер за бижута, изработена от кожа от микрофибър за създаването на усещане за лукс от висок клас, която е приятна на допир, износостойка и трайна. Валентин, ден на благодарността, Хелоуин, Коледа, за жени, момичета., и ги лесно ще измести. - Отговаря на вашите дневни нужди за съхранение на бижута и организации, идеален за скринове, спални, гардеробных.ИНСТРУКЦИИ ЗА ПРАНЕ : : Не се пере, просто избършете с влажна кърпа. Здрава кутия за бижута : -Вътрешна част подкрепен от планинска на вътрешна панел (твърда преграда), което прави полето по-здрава, я не е лесно да компресирате и да се деформира.ПРЕДОТВРАТЯВАНЕ на ДРАСКОТИНИ - хастар Кадифе за защита на вашите бижута от надраскване и загуби.ИЗИСКАН И ЛУКСОЗЕН - Органайзер за бижута за пътуване е изработена от кожа от микрофибър, приятен на допир, с уникални принтованными модели, лесен и моден за мекота и лукс. ♥【Чудесен избор на ПОДАРЪЦИ】 : Стилна кутия-органайзер за бижута малка и симпатична, с уникални щампи. - Лесен за носене и е подходящ за пътуване, ваканция, бизнес пътуване, за да запазите вашите бижута в безопасност по време на пътуване.to предотвратяват спутывание.Параметри : РАЗМЕР : 3,9x3,9x1,97 инча (10x10x5 см) Материал : : изкуствена кожа + кадифе лигавицата на Помещение включва : 1 х пътен калъф за бижута (без украса) Функции : : ЛЕСЕН за носене : -лек, малък размер, спестяване на пространство, могат да бъдат поставени в чанти, куфари, раници при изход лесно да носите със себе си.

Подробности

Новинка

Подобни продукти в категория