.

.

New
Безплатна Дамски Часовника за бижута, Реколта Ковчег За бижута, Метална Кутия за Украшения във формата На Сърце, Обици С Цветен Надпис, Пръстен, Калъф за Гърдите, Ко?

Безплатна Дамски Часовника за бижута, Реколта Ковчег За бижута, Метална Кутия за Украшения във формата На Сърце, Обици С Цветен Надпис, Пръстен, Калъф за Гърдите, Колие, Органайзер, Кутия За Съхранение, Сватбен подарък

BGN 2.00

Налично
Налично

Калъф за пръстените : добър подарък за вашите близки за рожден ден, годишнина, Ден на майката, Ден на Св Реколта ковчег за бижута : Класически дизайн придава усещане за елегантност.Описание Реколта Ковчег за бижута във форма на сърце с метална Цветен Надпис, Обеци, Пръстен, Калъф за Ракли, Колие, Органайзер, кутия за съхранение, Сватбен подарък за Свети Валентин, на Черта - Материал : Цинк, сплави. Валентин, Коледа. Реколта ковчег за бижута : Класически дизайн придава усещане за елегантност.Калъф за пръстените : добър подарък за вашите близки за рожден ден, годишнина, Ден на майката, Ден на Св.Реколта ковчег за бижута : идеален за съхранение и демонстрация на любимите си бижута, гривни, обици, кулон, брошки, фиби за коса и много други, както и за поддържане на чистота и сигурност на бижута. Валентин, Коледа.Реколта ковчег за бижута и дрънкулки : Изработена от метал за дълготраен и дълготрайна употреба.- Размер : Около 8 x 8 x5 виж Пакетът включва 1 x Калъф за бижута.

Подробности

Новинка

Подобни продукти в категория