.

.

New
Naimo Квадратна Кутия За Пръстени с Led Подсветка Обеци Монета в Ковчег За Бижута Витрина Подарък Кутия за Предложения на Плащането Годишнина от Сватба на Деня на Свет?

Naimo Квадратна Кутия За Пръстени с Led Подсветка Обеци Монета в Ковчег За Бижута Витрина Подарък Кутия за Предложения на Плащането Годишнина от Сватба на Деня на Свети Валентин

BGN 5.63

Налично
Налично

н, Идеален подарък за вашите близки, любовник, съпруга и приятелка, изненадайте любимия си на тази кутия за бижута!Натиснете "Naimo", за да разгледате цялата ни колекция шкатулок за бижута пръстени!.Лек и удобен, лесно се държи в ръцете си, можете да го дискретно сложи в джоба си. Валентин, Коледа, Деня рожденияспецификация : Материал : Висококачествена боя от каучуковой смола, подплата : мека кадифе Размери : на 2. ? Идеален подарък кутия : квадратна кутия за пръстени Naimo с led подсветка е идеален за специални случаи, като например предложение за брак, годеж, сватба, свети Валентин, Коледа, Ден на майката, Ден на бащата, абитуриентски бал, рожден ден и годишнини и т.Вътрешната част е направена от висококачествен плюшено кадифе, мека на допир и нежно, че е по-добре подчертава благородство и елегантност бижута, както и може ефективно да защити вашите бижута от надраскване.Отличен е подходящ за всякакви случаи и цели : Кутия за пръстени Naimo във формата на сърце идеален за годеж, предложения за брак, сватби, годишнини, Св.Naimo Луксозна квадратна кутия за пръстени с led подсветка, обеци, ковчег за монети, витрина, подарък кутия за предложения, годеж, годишнина от сватба, св. ? Креативен дизайн на подсветката : Вградени led прожектор за показване на бижута, когато се отвори кутията за пръстени, led индикаторът светва автоматично, за да се фокусира върху вашите бижута, които ярко пламти, правят вашия дисплей бижута по-ясни и сверкающим.55 "х 2,36" x 1,96" (Д * Ш * В); Подходящи за демонстрации пръстени, обици, брошки, игли, монети или всичко, което блести. ? Лесно да носите със себе си : Размер на 2., изненадайте любимия си на тази романтична кутия за пръстени!.Меко кадифе тапицерия може по-добре да се подчертае величието на бижута и ефективно защитава вашите бижута от надраскване. ? Лукс и разкош : Красив дизайн кутии за пръстени квадратна форма, с чист цвят и извит стил, уникален и елегантен за вашия важен сбогом, чудесно за създаване на изненада и романтична атмосфера на вълнуващ момент за влюбени. Валентин, Коледа, рожден ден и т.

Подробности

Новинка

Подобни продукти в категория