.

.

New
Ковчег за бижута Smileshe за Жени и Момичета, Големи Кутии За Съхранение и Малък Преносим Пътен Калъф от Изкуствена Кожа, Запирающийся Органайзер за Пръстени, Обици, Ко?

Ковчег за бижута Smileshe за Жени и Момичета, Големи Кутии За Съхранение и Малък Преносим Пътен Калъф от Изкуствена Кожа, Запирающийся Органайзер за Пръстени, Обици, Колиета, Гривни

BGN 16.52

Налично
Налично

【Преносим калъф за бижута за пътуване】 6,3 инча x 4,33 инча x 2,17 инча в затворена форма, само 0,47 паунда, този калъф за бижута за пътуване преносим и лек, лесен за носене в дамска чанта или багажаВътрешната част от бисерного отвътре предпазва си украса от драскотини и повреди.Това е удобно за пътуване, командировки, пътувания за уикенда или за бизнес пътувания.Това е удобно за пътуване, командировки, пътувания за уикенда или за бизнес пътувания. 【Голяма кутия-органайзер】 10,62 инча x 7,68 инча x 8,66 инча в затворено състояние на горната част на капака е огледало, в горната част са разположени 10 слота, 2 вложки за уши, едно отворено отделение и мини-пътната кутия. (Моля, обърнете внимание, че орнаменти в комплекта не са включени!).【Чудесен избор на подаръци】 Този ковчег за бижута Smileshe - най-добрият подарък за Свети Валентин, рожден ден, ден на майката, на Коледа или на сватба. 【Многофункционална кутия】 Ковчег за бижута Smileshe може да съхранява различни пръстени, колиета, гривни, обеци, фиби за уши, часовници и други малки бижута.Висококачествена ковчег за бижута от изкуствена кожа с атрактивен външен вид, проста структура, фини довършителни и здрава конструкция.Малък размер и леко тегло своята практика може лесно да носят със себе си в чантата или багажа, той е идеален за пътувания, партита, пътувания за един уикенд или бизнес пътуване. 【Голяма кутия-органайзер】 10,62 инча x 7,68 инча x 8,66 инча в затворено състояние на горната част на капака е огледало, в горната част са разположени 10 слота, 2 вложки за уши, едно отворено отделение и мини-пътната кутия.Вътрешната част от бисерного отвътре предпазва си украса от драскотини и повреди.Калъф за съхранение на добре конструиран и здрава, така че пазете всичките си бижута по подходящ начин.Калъф за съхранение на добре конструиран и здрава, така че пазете всичките си бижута по подходящ начин. 【Високо качество】 Външен вид е изработена от изкуствена кожа, здрава, без мирис и влага. 【Високо качество】 Външен вид е изработена от изкуствена кожа, здрава, без мирис и влага. 【Многофункционална кутия】 Ковчег за бижута Smileshe може да съхранява различни пръстени, колиета, гривни, обеци, фиби за уши, часовници и други малки бижута. (Моля, обърнете внимание, че орнаменти в комплекта не са включени!).Чудесен избор на подаръци за майки, приятелки, съпруги, дъщери, приятели.Има пет чекмеджета с отделения с различен размер, а отстрани има две шкафчета, всяко от които на 5 куки за колиета и долния еластичен джоб.Прост и компактен дизайн, с елегантен външен вид е идеален за всички жени и момичета.Можете да намерите любимите си бижута за секунди с помощта на тази уникална кутия за бижута, което ще ускори и улесни вашата ежедневна превръзка.Чудесен избор на подаръци за майки, приятелки, съпруги, дъщери, приятели.Има пет чекмеджета с отделения с различен размер, а отстрани има две шкафчета, всяко от които на 5 куки за колиета и долния еластичен джоб.

Подробности

Новинка

Подобни продукти в категория