.

.

New
Преносимото мат GLOBREEN за кучешки от билки за Приучения да Гърне, Голяма Подплата от Изкуствена трева за тавата за Приучения към Гърне, за многократна употреба и с ви?

Преносимото мат GLOBREEN за кучешки от билки за Приучения да Гърне, Голяма Подплата от Изкуствена трева за тавата за Приучения към Гърне, за многократна употреба и с високо Дренаж - 33x33 Инча

BGN 13.00

Налично
Налично

Атмосферостойкий, Анти-UV, антифорст, за улесняване на живота!.Използва се с кучешка чекмедже за апартаменти или семейства без двор. ✔Безобидни и не изискват специални грижи : Нетоксичен найлонова билков подложка за кучета, в състава на билкови постелки са вградени специални вещества, които помагат за намаляване на миризми и за предотвратяване на тяхното разпространение, спестявайки си време в грижи.Съдържа специални материали, които могат да се разлагат и да се намали миризмата, създавайки свежо и комфортно място за вашето кученце.Огнеупорна, издържал теста на SGS, сигурно за кучета. ✔ Преносима трева за дресура на кучета : Подходяща за кучета по-големи деца или със специални нужди, не е необходимо да отидете до тоалетната в проливен дъжд и сняг, може да се използва на закрито, веранди, вътрешен двор, балкони, в апартаментите, колите за домашни любимци и т.Дръжте лапата домашен любимец чисти. ✔ Бърз дренаж : Окото дизайн дъното на отпадъци за кучешки подобрява скоростта на проникване на вода и позволява да се избегне замърсяване на кучешки лапи по време на приучения към гърне.

Подробности

Новинка

Подобни продукти в категория