.

.

New
Cabilock 3 бр. Калъф с Прозрачна Фигура, Капка за Капачки, Мъжки Контейнер за предната част на обувки, Дом Мида, Бял Практична Кутия, Органайзер, Пластмасова Сгъваема лег?

Cabilock 3 бр. Калъф с Прозрачна Фигура, Капка за Капачки, Мъжки Контейнер за предната част на обувки, Дом Мида, Бял Практична Кутия, Органайзер, Пластмасова Сгъваема легло, Антре гараж Под

BGN 62.70

Налично
Налично

00 X16 - Размер S : 38.29 инча Кутия за съхранение на обувки.Кутии за съхранение на обувки : Тази рафт за обувки гарантира, че обувките са защитени от замърсяване и лоша миризма.Кутии за съхранение на обувки : Тази рафт за обувки гарантира, че обувките са защитени от замърсяване и лоша миризма.Кутия за обувки шкаф : Органайзер за обувки под леглото, голям капацитет, без чужд мирис и за дългосрочно съхранение.Съхранение на обувки под леглото : Прозрачна кутия за обувки за бягане.Пратката включва 3 x кутия за съхранение на обувки Характеристики -Прозрачна цветна кутия за обувки, внимателно се съхранява лесно да се заеме обувки Прозрачна кутия за обувки.Кутия за обувки шкаф : Органайзер за обувки под леглото, голям капацитет, без чужд мирис и за дългосрочно съхранение. - Материал : Акрил и полипропилен пластмасови бял шкаф за обувки. - Използвайте акрил и полипропилен пластмаса, а обувките кутия е устойчива и ,, я лесно да се деформира, както и контейнери за съхранение на обувки.Штабелируемые кутии за съхранение на обувки купищата могат да се прибират един върху друг за удобство на организация и съхранение, както и да поддържа чистота и ред в гардероба.Купищата за да помагат лесно да организирате шкафове и жилищни зони, сгъваема конструкция позволява лесно да се събират всяка една от тях и й придават желаната форма. - Конструкция с вдлъбнати, изпъкнали канали на горната и долната страни на мрежата, нейната лесно да се промъкнат, и може да оформите слоевете, лесен и удобен органайзер за обувки на рафт на шкафа. Кутия за обувки прозрачен цвят, внимателно съхранявана, лесно снимаемая обувки. място за съхранение на обувки под леглото Предоставя достатъчно място за обувки, за да го поддържа в ред.Штабелируемые кутии за съхранение на обувки : Използвайте акрил и полипропилен пластмаса, кутия за обувки е устойчив и ,, лесно е деформиран, im Кутия за съхранение на обувки : сгъваема, лесна за инсталиране, добър избор на обувки за съхранение вкъщи.

Подробности

Новинка

Подобни продукти в категория