.

.

New
Кутия за маратонки на магнит QINAIDI, Штабелируемая Пылезащитная Кутия за обувки за бягане е с Голям Капацитет, Универсално Събраното Входно Хранилище за книги, Облек?

Кутия за маратонки на магнит QINAIDI, Штабелируемая Пылезащитная Кутия за обувки за бягане е с Голям Капацитет, Универсално Събраното Входно Хранилище за книги, Облекла, Козметика, Черен, 2 бр.

BGN 3.00

Налично
Налично

)Голям капацитет и гъвкавост : можете да поставите спортни обувки, кецове, канцеларски материали, козметика, аксесоари и др.Ако продуктът напукани, повредено или липсва, моля свържете се с нас.Той все още прахоустойчив и водоустойчив.Той все още прахоустойчив и водоустойчив. [Ефективно използване на пространството], Той има голям капацитет и могат ефективно и пълноценно да се съхраняват.Можете да поставите рафтове отделно или да ги събере и да използват по свое усмотрение.[Еко-пластмаса, размер и монтаж] 36 * 28 * 22 см (за бройка), Ние ще доставим на удобен калъф за съхранение, който може да се използва самостоятелно, в комплект от 6 броя! (Препоръчва се събират в съответствие с инструкциите.Също така е добре да се отбележи, че той има достатъчна товароподемност. [Удобно съхранение и прахоустойчив / водоустойчив] Прост дизайн, вид на голям капацитет, може да бъде удобно прибрани за по-малки елементи.Той е прозрачна матирана текстура и се отнася към типа, който улеснява намирането на съхранявани продукти. [Ефективно използване на пространството], Той има голям капацитет и могат ефективно и пълноценно да се съхраняват.Ние отново ще ви изпратим нов продукт безплатно. [Преустройства, без да се повреди] Тъй като това е пластмасов материал, той може да бъде повредена по време на транспортирането. [Еко-пластмаса, размер и монтаж] 36 * 28 * 22 см (за бройка), Ние ще доставим на удобен калъф за съхранение, който може да се използва самостоятелно, в комплект от 6 броя! (Препоръчва се събират в съответствие с инструкциите. също може да се използва като кутия за играчки в детската стая., а обувките кутия има проста конструкция с прорези, която съчетава в себе си горната и долната купчина, която пречи на приплъзване и изместване на нейните разпоредби. също може да се използва като кутия за играчки в детската стая.Неща, които, като правило, е затрупана с в стаята, може да се махне. могат да бъдат поставени в антрето, дневната, банята, спалнята, офиса и т.Характеристика : - Здрав и компактен калъф за съхранение.- Прост дизайн, можете лесно сгъване за по-малки предмети.Той няма да падне, дори ако му се накланя.Свободно упорядочивайте, слагайте и настройте хранилище в оформлението!Можете свободно да се присъедини и опаковат в съответствие с мястото, където искате да го съхранява.

Подробности

Новинка

Подобни продукти в категория