.

.

New
GLJ Плаващи Рафтове за тоалетни принадлежности за баня, Стойка за съхранение на входа на ключове, Здрава, Без Перфорация, за Кухненски Душ-на стая (Цвят: синьо)

GLJ Плаващи Рафтове за тоалетни принадлежности за баня, Стойка за съхранение на входа на ключове, Здрава, Без Перфорация, за Кухненски Душ-на стая (Цвят: синьо)

BGN 14.88

Налично
Налично

С помощта на куката максимум капацитет за съхранение на куката може да отсоединить2★Ако имате някакви въпроси преди или след покупката, вие винаги можете да се свържете с нас. Выровняйте положение с помощта на магически стикери и освободете воздух4. Инсталиране без дупки, удобен и лесен, без да се повреди стены3. Заоблени ъгли няма да навредят на вашите рукам5.★ [Многофункционалност] Този рафт може да се установи в коридора за закачване на ключове, също така можете да зададете в банята за поставяне на тоалетни принадлежности или на балкона, за поставянето на растения в саксии.Моля, не го използвайте боядисани стени, бетонни стени или тапети, за да не повлияе на адхезия. Силна носеща способност, пратката не падне ★ Технически характеристики : 1. Свалям защитен филм 3. Моля, уверете се, че стената е чиста пред оклейкой.След флексия, той не ще бъде приложен правилно, поради неравностите.Многофункционална полк, многофункционална, лесен за инсталиране, можете да го инсталирате навсякъде, където ви трябва, например, антре, баня, душ, балкон и кухня, които са много практични. Поради осветление заснемане и други причини може да има малка разлика в цвят, моля, обърнете се към самия продукт, моля те, прости ми 2. Размер : 17,1 х 9 см/7 х 4 инча ★ Съдържание на опаковката : Многофункционална полк (без да се включват други реквизити на снимката) ★ Начин на инсталиране : 1. Материал : ABS3. ★ [Бюро за съхранение, устойчива на хлъзгане] Наоколо има огради, долна част на бюрото за съхранение е с неравна структура и противоскользящий дизайн, за да се избегнат загуби, причинени от падащи предмети.Ако тя е замърсена, количество лепило намалява. Выровняйте ключалката и инсталиране на най-горния рафт ★ Напомняне : 1. Моля, оставяйте малко отклонение в данните от измерванията ★ моля, Обърнете внимание, че при монтаж без пробиване на дупки, ако пролуките между стената плочките големи, моля, избягвайте пропуски пред стена.

Подробности

Новинка

Подобни продукти в категория