.

.

New
Z & L HOUSE 6 Опаковки Организатор за душата, Лепило Рафтове за Душ с 1 Подстаканником, 3 Притежатели на Сапуни, Много Голям Капацитет, Срок за душата, без пробиване за Вът?

Z & L HOUSE 6 Опаковки Организатор за душата, Лепило Рафтове за Душ с 1 Подстаканником, 3 Притежатели на Сапуни, Много Голям Капацитет, Срок за душата, без пробиване за Вътрешно душата

BGN 3.33

Налично
Налично

Моля, измерете и освободите място за инсталиране, нанесете лепило, за да ги обесим и ще получите практичен и красив държач за душМоля, измерете и освободите място за инсталиране, нанесете лепило, за да ги обесим и ще получите практичен и красив държач за душ. 【Материал, защитен от ръжда】 Рафтове за душата са изработени от висококачествена стомана, покритие, устойчиво на корозия и износване, за удължаване на срока на услугата, окото дизайн долу спомага за бързото слива и изсъхване на добър помощник за съхранение в банята. 【Организиране и спестете място】Поставка за душ достатъчно голяма, за да побере всичките си големи бутилки с шампоан и препарат за миене на тялото, добре пазената и лесен за почистване. 【Превъзходна адгезионная сила】 Лепило, използван в органайзер за душа в банята, е водоустойчив и издръжлив, проверен от времето, залепен на гладка повърхност на 12 часа преди употреба и могат да издържат натоварване до 30 килограма, така че не е нужно да се притеснявате за това, че той ще падне от стената. 【Организиране и спестете място】Поставка за душ достатъчно голяма, за да побере всичките си големи бутилки с шампоан и препарат за миене на тялото, добре пазената и лесен за почистване.Матово черен цвят върви добре с други кухненски принадлежности за баня, изглежда стилно и да ви добавя повече място за съхранение. 【Материал, защитен от ръжда】 Рафтове за душата са изработени от висококачествена стомана, покритие, устойчиво на корозия и износване, за удължаване на срока на услугата, окото дизайн долу спомага за бързото слива и изсъхване на добър помощник за съхранение в банята.Матово черен цвят върви добре с други кухненски принадлежности за баня, изглежда стилно и да ви добавя повече място за съхранение. 【Превъзходна адгезионная сила】 Лепило, използван в органайзер за душа в банята, е водоустойчив и издръжлив, проверен от времето, залепен на гладка повърхност на 12 часа преди употреба и могат да издържат натоварване до 30 килограма, така че не е нужно да се притеснявате за това, че той ще падне от стената.

Подробности

Новинка

Подобни продукти в категория