.

.

New
RTYUIE 2 Бр. Багажник за Баня, Рафтове за съхранение на Душата, Черен Ъглов Багажник, монтиран на стената Алуминиев Тоалетна, Багажник за шампоан, за пестене на място (Цв

RTYUIE 2 Бр. Багажник за Баня, Рафтове за съхранение на Душата, Черен Ъглов Багажник, монтиран на стената Алуминиев Тоалетна, Багажник за шампоан, за пестене на място (Цвят: 1)

BGN 2.00

Налично
Налично

Рама предотвратява подхлъзване на стоки от първа необходимост за душата, за да се поддържа чистота и ред на ежедневните си хигиенни консумативи. Моля, имайте предвид малката разлика в размера се дължи на различни ръчни измервания., включително 4 регулируеми куката за окачване на кърпи, гъби и т.Куха и окачена конструкция за бързо източване на водата съхранява принадлежности за баня на рафта в банята сухи и чисти. 【Многократна инсталация】 Не изисква пробиване и не уврежда стената. [Матиран и практичен] Гладко покритие от полиран ръчно от алуминий придава елегантност на всеки детайл душ рафтове.Актуализиран мощен лепило осигурява висока носеща способност.[По-голям капацитет за съхранение] 2 бани кутия осигуряват достатъчно място за съхранение и подреждане на сапун, душ гел, шампоан, гребени и т. [Една машина с множество функции] Не се налага пробиване на отвори, няма увреждане на стените.Куха вентилационна дизайн, бърз дренаж, запазете вашите принадлежности за баня сухи и чисти на рафта в банята.Идеален за баня, тоалетна и кухня. Поради разлика между различните монитори изображение може да не отразява действителния цвят на продукта.Освен това, баня с душ кабина, оборудвана с комплект крепежни винтове, така че лесно можете да пробиете дупки в стената. Подходящ само за прав ъгъл 90°. [Бърз дренаж] Куха конструкция запазва рафта в банята винаги сухи, като намалява развитието на бактерии, причинени от застоя на вода.2 x Ъглова Душ кабина Caddy4 x Инсталационния винта 4 x Куки.Рамка-ръб предотвратява подхлъзване на стоки от първа необходимост за душата.Актуализиран трайно лепило осигурява висока носеща способност.Благодаря ви за вашето разбиране.Освен това, баня с душ кабина caddy се предлага с комплект крепежни винта, лесно можете да пробиете си на стената., като запазва вашите ежедневни принадлежности за баня са чисти и спретнати.2 инча (Д х Ш х В), 2 бр стойка за душ осигуряват достатъчно място за съхранение и подреждане на сапун, душ гел, шампоан, гребени и т.

Подробности

Новинка

Подобни продукти в категория