.

.

New
Плаващите Рафтове FVRTFT Полк За Баня с Поставка За Душ, Черна Полк За Кухня От Неръждаема Стомана, Без Перфорация, Однослойная Ъглова Стойка За Баня, Стойка За баня / Ч?

Плаващите Рафтове FVRTFT Полк За Баня с Поставка За Душ, Черна Полк За Кухня От Неръждаема Стомана, Без Перфорация, Однослойная Ъглова Стойка За Баня, Стойка За баня / Черен

BGN 20.75

Налично
Налично

Органайзер за душ за съхранение в банята по целия свят - Полезна за добавяне на допълнително място на рафтовете за съхранение и подреждане на малки предмети или безпорядъка в спалнята, банята, кухнята и тМожете лесно почистване на ъгли и ръбове, за да се предотврати натрупването на прах Списък на продуктите комплектът включва : 1 X полк 1x Аксесоари за винтового закрепване 1x Стикер за стена, без пирони 1x Инструкция за инсталиране Забележки : 1.Благодарим Ви за разбирането. * 10 виж Това позволява ефективно използване на Излишната място на стената и да съдържа Всичко в ред.Вече няма Елементарно нито в единия Ъгъл!Освен това, спалнята, офиса и дори кафе-бар може да се превърне в прекрасен избор. Самозалепващи аксесоари за баня, които не изискват пробиване, предпазват стената от увреждане и могат да издържат натоварване до 10 кг (Ние предлагаме и аксесоари за пробиване на неравни стени, можете да изберете желания начин на инсталация)?страните не са затворени : ляво и дясно не са порьозни рафтове за баня не са затворени, за да се предотврати задържането на вода в магазините и да ги запази сухи и ароматно.Идеална за демонстрация и съхранение на колекционерска стойност, по-малки растения, рамки и много други. Монитори калибриран по различен начин, цвят на продукта, показан на снимката, може да се различават малко от реалния обект.Прост дизайн и покритие от полиран метал ще направят вашия дом по-чист и текстурированным.Стелажи за баня и кухня, не са високи и не са ниски, така че удобно да ги събере и да поставят. Моля, се допуска отклонение 0-1 инч от ръчно измерване.

Подробности

Новинка

Подобни продукти в категория