.

.

New
YSJHHJLL Кошница за душ със сапун кутия и куки, без пробиване, Бесследный Лепило, Органайзер за съхранение на душа в Банята, Без ръжда, никога не се унищожава, за душ рафт

YSJHHJLL Кошница за душ със сапун кутия и куки, без пробиване, Бесследный Лепило, Органайзер за съхранение на душа в Банята, Без ръжда, никога не се унищожава, за душ рафтовете в банята (сребро, 3 опаковки)

BGN 41.28

Налично
Налично

Не се притеснявайте за това, че тежките предмети падат надолу!Не се притеснявайте за това, че тежките предмети падат надолу!. 【Отличен материал】-Органайзер за душата е изработен от висококачествена неръждаема стомана, сложи принадлежности за баня на рафта за душата, тя все още запазва равновесие, без навеждане. Од 2,16 инча х 4,9 инча Ш!. 【Отличен материал】-Органайзер за душата е изработен от висококачествена неръждаема стомана, сложи принадлежности за баня на рафта за душата, тя все още запазва равновесие, без навеждане. Од 2,36 инча Х 5,31 инча С / Рафт (обикновена) : 10,2 инча Дл. Од 2,36 инча Х 5,31 инча С / Рафт (обикновена) : 10,2 инча Дл.no необходим инструмент без пробиване, без ръжда, никога не се унищожава, антикоррозийный, лесен за почистване, е здрава!. 【Отлично обслужване】-Ако имате някакво недоволство от нашите душ кутийка или ако тя е била повредена по време на транспортирането, моля, свържете се с центъра за обслужване на клиенти, ние ще ви предложим замяна или ще ви възстановим парите. 【Отлично обслужване】-Ако имате някакво недоволство от нашите душ кутийка или ако тя е била повредена по време на транспортирането, моля, свържете се с центъра за обслужване на клиенти, ние ще ви предложим замяна или ще ви възстановим парите. 【Универсално приложение】 - идеален за баня, тоалетна, кухня, дамска стая, и т. Направете дома си по-чист, 2 дюзи за душ, 1 сапунерка, 2 куки, 5 band-спин, Размер : срок на годност (голяма) : 11. 【Универсално приложение】 - идеален за баня, тоалетна, кухня, дамска стая, и т.no необходим инструмент без пробиване, без ръжда, никога не се унищожава, антикоррозийный, лесен за почистване, е здрава!.

Подробности

Новинка

Подобни продукти в категория