.

.

New
Поставка за душ Moexsiac, Ъглова Поставка за душ за Баня, Кухня, Органайзер За съхранение на инструменти, Алуминиев Рафт за душата от 3 Опаковки с 6 Куки, Лепило от 6 Опако?

Поставка за душ Moexsiac, Ъглова Поставка за душ за Баня, Кухня, Органайзер За съхранение на инструменти, Алуминиев Рафт за душата от 3 Опаковки с 6 Куки, Лепило от 6 Опаковки

BGN 8.40

Налично
Налично

, Ъглов душ Moexsiac кутийка, направена във формата на буквата L, ще направи вашата баня по-чист и подреденИзползвайте по-дълбоки огради, и по-дебели материали Осигуряват Сверхустойчивость и висока носеща способност. ✅ ЪГЛОВА поставка за баня : Много е подходяща за банята, можете да съхранявате хавлиени кърпи, топки за вана, шампоан, гел за душ, сапун и други тоалетни принадлежности. ✅ Гаранция за удовлетвореност : Ако имате някакви въпроси, моля не се колебайте да се свържете с нас. ✅УДОБНИ РАФТОВЕ за СЪХРАНЕНИЕ В ДУШАТА : 3 кошници за вашите нужди в душата, изработен от авиационен алуминий, водоустойчив и не са податливи на корозия, в тях лесно се натрупват вода.Използвайте по-дълбоки огради, и по-дебели материали Осигуряват Сверхустойчивость и висока носеща способност.Бъдете сигурни, за да Добавите в кошницата!.90-Градусная окото кошница ви Позволява ефективно използване на Ъгловото пространство и разширява възможностите за съхранение. ✅ Надеждна засаждане : Moexsiac Shower Caddy Използва мощни паста, не оставляющую следи, без лепило, лесно за монтаж, без пробиване, е само на 3 минути без никакви инструменти, не вреди на стената. ✅УДОБНИ РАФТОВЕ за СЪХРАНЕНИЕ В ДУШАТА : 3 кошници за вашите нужди в душата, изработен от авиационен алуминий, водоустойчив и не са податливи на корозия, в тях лесно се натрупват вода.Забележка : не е подходящ за боядисване на стените с латекс, стари керамични плочки, цементными стени и други дишаща материали.Нашият организатор-държач за душ за вътрешно душата просто приклеивает лепила, без пробиване, е само на 3 минути без необходимите инструменти, стените не са повредени.Подходящ за всички стени - Този душ caddie подходящ за керамични плочки, стъкло, гранит, неръждаема стомана, определяне плочи и всяка друга гланцова а не-порести повърхности. ✅ ЪГЛОВА поставка за баня : Много е подходяща за банята, можете да съхранявате хавлиени кърпи, топки за вана, шампоан, гел за душ, сапун и други тоалетни принадлежности. ✅ Набор от полици за съхранение на душата от 3 части : В нашия набор от рафтове за душа в банята са включени 3 щанд за душата, 6 куки и 6 лепила.✅ Набор от полици за съхранение на душата от 3 части : В нашия набор от рафтове за душа в банята са включени 3 щанд за душата, 6 куки и 6 лепила.

Подробности

Новинка

Подобни продукти в категория