.

.

New
Гел-Лак За нокти, Определени Гелове за нокти Kredioo, Променящия Цвят, 6 Цвята, Златисто-Зелено, Лилаво, Синьо, Оранжево, UV-Гел-Лак с Промяна на температурата, Естествена ?

Гел-Лак За нокти, Определени Гелове за нокти Kredioo, Променящия Цвят, 6 Цвята, Златисто-Зелено, Лилаво, Синьо, Оранжево, UV-Гел-Лак с Промяна на температурата, Естествена Смола, 28 Дни, Устойчив за Начинаещи и Салонного

BGN 8.23

Налично
Налично

Новаците, които се борят за нокти-артом със собствените си ръце в домашни условия, лесно да изберете класически цветовеПроменя цвета си при промяна на температурата.Цвят също може да се отрази на настроението ви!Когато емоциите влияят на температурата на тялото, цвят също ще се промени!.Никакви опити върху животни. Набор от гелевых лакове за нокти Kredioo, променящия цвят,-6 цвята. 【Предупреждение】 Може да предизвика алергии.Проверете за съставки и прочетете инструкциите преди употреба.Съставки, които не включват 9 токсични вещества. 【Дизайн нокти в домашни условия】Набор от гелевых лакове за нокти се състои от 6 цвята (7,5 мл).Всеки цвят може да покаже 3 различни ефекта : студено, топло и смешивающийся. 【Дълготраен ефект】 При правилно нанасяне на цвят може да се задържи повече от 28 дни.Ако симптом не преминава, обърнете се към лекар.Пайети, блестящи на ноктите, с променящите се цветове като фон, придават на ноктите чар. 【Полезни съставки】 Изработени от естествена смола, гел-лак за нокти Kredioo полезен е за здравето и е безвреден.За изсушаване на гел-лака е необходимо UV-лампа (не са включени в комплекта).

Подробности

Новинка

Подобни продукти в категория