.

.

New
Подложка за кучешки легла SIWA MARY, Мека Подложка за кутия, Моющийся Противоскользящий Матрак за по-Големи, Средни, Малки Кучета и Котки, Подложка за Развъдник (40 x 27Сив)

Подложка за кучешки легла SIWA MARY, Мека Подложка за кутия, Моющийся Противоскользящий Матрак за по-Големи, Средни, Малки Кучета и Котки, Подложка за Развъдник (40 x 27Сив)

BGN 17.50

Налично
Налично

Моля, използвайте обект като стандартРаботи перфектно на паркет подове, една стандартна кутия или отделни легла за домашни любимци. 【Не само за използване на закрито】 : Универсално се използва в клетки за домашни любимци на задната седалка на кола, на дивана, мебели и столчета за кола и т. 【Подложка за кутия от висококачествен материал】 : мек вълнен плат плюшено материал го прави супер леко и удобно, а полиестер ombré завъртете го прави здрав за по-дълга употреба. на Тази подложка за кучета и могат да се разпаднат и да вземат със себе си в пътуване на открито, той е подходящ за всички сезони. 【Лесно да се изтрият】 : Легло за кучета могат да се перат в машина, ние обикновено препоръчваме ръчно пране. на Тази подложка за кучета и могат да се разпаднат и да вземат със себе си в пътуване на открито, той е подходящ за всички сезони.Легла за кучета в клетката ще запази първоначалната форма дори след многократно пране. 【Размер на подробности 】 : Легло за кучета с размери около 40 "x 27" (Д x Ш), която е подходяща за 42-инчов кутии за кучета, идеални легла за големи кучета с тегло до 90 кг. ★ Ръчно измерване неминуемо ще доведе до грешка.Идеален за кожата на вашето кученце, осигурявайки комфортни условия за сън на вашите любимци.Моля, използвайте обект като стандарт. 【Противоскользящий дизайн】 : Нескользящее дъното на кутия за кучета предотвратява преместване, подложка за клетка за кучета може да заеме позиция и да гарантират сигурността на вашето куче при защелкивании на мат. 【Лесно да се изтрият】 : Легло за кучета могат да се перат в машина, ние обикновено препоръчваме ръчно пране. 【Не само за използване на закрито】 : Универсално се използва в клетки за домашни любимци на задната седалка на кола, на дивана, мебели и столчета за кола и т.Куче легло Siwa мери кучето си позволи да се почувства крал (или кралица)!.Легла за кучета в клетката ще запази първоначалната форма дори след многократно пране.

Подробности

Новинка

Подобни продукти в категория