.

.

New
Мультяшная Космическа легло за кучета xigua, Легло за котки, Легло за Детска градина, Кутия за домашни любимци, Матрак за котки, Моющаяся Мека Удобна носилка за домашн?

Мультяшная Космическа легло за кучета xigua, Легло за котки, Легло за Детска градина, Кутия за домашни любимци, Матрак за котки, Моющаяся Мека Удобна носилка за домашни любимци с Нескользящим дъно за малки, Средни и

BGN 46.55

Налично
Налично

Тази подложка за кучета и могат да се разпаднат и да вземат със себе си в пътуване на открито, можете да лесно да се заеме тази лесна и съвместима яслата за домашни любимци, където и да отиде нито на вашия домашен любимецПерална машина и сушилня -машинно пране, просто машинно пране на щадящем режим в студена вода и сушене в перална машина при ниска температура или на открито. ?СПЕЦИФИКАЦИЯ Материал : полиестер + влакно-пълнител Размер : Малък Размер : 18 x 24 инча / 45,7 x 60,9 см, подходящ за кучета и котки с тегло до 30 килограма. и е подходяща за всички сезони, нашата яслата за домашни любимци може да се пере на ръка или в перална машина, и тя запазва формата си след многократно пране.Нашата легло за домашни любимци, за кучета от средни по размер ще осигури допълнителен комфорт на вашите приятели, и тя ще стане любимо място за прекарване на времето.Нашата легло за домашни любимци, за кучета от средни по размер ще осигури допълнителен комфорт на вашите приятели, и тя ще стане любимо място за прекарване на времето. 【? 100% ГАРАНЦИЯ за ВРЪЩАНЕ на ПАРИТЕ】 – Ако не сте доволни от нашите продукти, моля, свържете се с нас, ние трябва да решим проблема да ви удовлетвори, това е нашият първи приоритет, в същото време ние също имаме 100% безусловна гаранция за връщане на парите. ? Гаранция за връщане на парите Ако не сте доволни от нашите продукти, моля, свържете се с нас, ние трябва да решим проблема да ви удовлетвори, това е нашият първи приоритет, в същото време ние също имаме 100% безусловна политика гаранция за връщане на парите.Средният размер : 24 x 36 " /60,9 x 91,4 см, подходящ за кучета с тегло до 60 килограма. ✔ Лесно грижа Мръсни лапи не са подходящи за нашите трайни легла за домашни любимци, които могат да се перат в машина.

Подробности

Новинка

Подобни продукти в категория