.

.

New
Преносим Кошарката за домашни любимци TASDISE, Сгъваема Площадка за кучета, Тренировочная палатка за куче, Куче, Котка, Заек, Отличен за пътуване в помещения и на откри?

Преносим Кошарката за домашни любимци TASDISE, Сгъваема Площадка за кучета, Тренировочная палатка за куче, Куче, Котка, Заек, Отличен за пътуване в помещения и на открито, идва с безплатен калъф за носене

BGN 1.00

Налично
Налично

Сгъваема конструкция, бързо складиране, се предлага с чанта за съхранениеИ не си мислете, че този кошарката, за животни, предназначени само за кучета или котки, зайци, морски свинчета, мишки, хамстери и хамстер също могат да се насладят на свободното пространство за движение!. Портативен за семейни пътувания, къмпинг, предоставяне на сигурно пространство за вашите космати приятели.Вмъкване на пръти на място и повторете за всички връзки. 1 х Сгъваема площадка за домашни любимци.Можете да го инсталирате на вашата морава, в градината или в всяка стая на вашия дом, а го просторна кръгла вътрешната част на дава на вашия домашен любимец повече място за игра, сън, подслон или изолация.Страхотно си кошарката за домашни любимци е готов. 【Сигурност и комфорт】-Висока трайност, лекота на монтажа. 【Дизайн, удобен за домашни любимци】 -Две врати се повдигат и затварят, като предоставя лесен вход / изход за вашите любимци, а открита на 360 градуса окото дава ясен преглед на околните.Този малък манеж за кучета може да се използва на закрито или на открито.Какво получавате?.Използвайте плат Оксфорд 600 D, износостойкую и без мирис.Окото дизайн прави палатка ярка, диша и не е запушен. 【Инструкции за грижа】-За почистване използвайте само ръчно пране в студена вода, без белина или смягчителя тъкан. 【Удобен и многофункционален】-Голяма палатка за зайци, кучета, котки и други дребни животни. Дава на вашия домашен любимец по-голямо пространство за игра и движение, когато напусна за известно време, не позволяващи му свободно да тичат из къщата.За разполагане на кошарката, извадете го от своята практика за носене.Лесен, но здрав корпус я прави идеална за пътуване, къмпинг и лесна мобилност. 【Портативен и лек】-Кошарката за малки кучета - отлична алтернатива на традиционната кучешка колиба!Идва с удобен калъф за носене.

Подробности

Новинка

Подобни продукти в категория