.

.

New
Канапе-легло за домашни любимци, Легло за кучета с черна Метална рамка и отделна бяла дебела възглавница за използването на кучета на средна възраст през Лятото (че

Канапе-легло за домашни любимци, Легло за кучета с черна Метална рамка и отделна бяла дебела възглавница за използването на кучета на средна възраст през Лятото (черен)

BGN 50.99

Налично
Налично

лесно се разпада и деформирана.Процесът на обработка на повърхността желязна тръба - това пече се. 【Обърнете внимание на точка】 Моля, съберете прекалиха преди да се използва в съответствие с инструкциите за инсталация.Не се притеснявайте да падне.За вас е да си купите.За вас е да си купите.9" височина на седалката : 7,8 " размер на опаковката : L26.Моля, сложи кучешка постелята на равна земя, когато вашият домашен любимец да седи или да играе. Цвят : Черен размери на продукта : L26. прост и елегантен дизайн линии, висококачествени материали и сръчен работник, висок контрол на качеството, получена от вас стока трябва да бъде най-добрият.Здрава метална рамка + мека и дишаща дебел спален мат, стабилно и удобно. 【Спецификация】 размери на продукта : L26. 【Материали】 луксозен диван-легло, ръчно изработени за домашни любимци среден размер от желязна тръба и екологично чист шперплат.Не се притеснявайте да падне.Моля, използвайте влажна кърпа и мек сапун за почистване на петна.9" Височина на седалката : 7,8 " Размер на опаковката : L27.9" височина на седалката : 7,8 " размер на опаковката : L26.С стилен и елегантен вид. 【Материали】 луксозен диван-легло, ръчно изработени за домашни любимци среден размер от желязна тръба и екологично чист шперплат.Характеристики : -Материал : желязо и кърпа.Долната част на тъкани отделени от пода метална рамка на леглото, за да се осигури достатъчно пространство за разсейване на топлината, така че кучето да не бъде горещо да лежи на постеля, дори и в горещ летен ден. 【Характеристика】 : диван-легло за кучета има добра вентилация и пропускливост на въздуха благодарение на напълно отворения дизайн с лятна употреба. дизайнът на продукта е много здрава и трайна.Височина на дивана за домашни любимци малък от земята, за удобство на кучето запрыгивать вътре и да се получи.Височина на дивана за домашни любимци малък от земята, за удобство на кучето запрыгивать вътре и да се получи. Нашата компания се занимава с разработването на нови продукти с най-новата концепция за дизайн и иновативни технологии.【Характеристика】 : диван-легло за кучета има добра вентилация и пропускливост на въздуха благодарение на напълно отворения дизайн с лятна употреба.it това е перфектният избор за вашия домашен любимец, за да прекарат лятото.Специално разработена за използване в горещото лято, дишаща материя в бял цвят притежава добро светоотражением и устойчивост на топлина.ако има петно от боклуци. отделяемые мека възглавница и калъфка може да се пере на ръка или на пишеща машина.

Подробности

Новинка

Подобни продукти в категория