.

.

New
Oiibo 10 бр. пълнители за клетки за Морски Свинчета, Легла, Постелки 12 x 12 с Бортиками, Малки Животни, Таралеж, Флисовые Тампони за Урина, Миещи се и Многократна употреба ?

Oiibo 10 бр. пълнители за клетки за Морски Свинчета, Легла, Постелки 12 x 12 с Бортиками, Малки Животни, Таралеж, Флисовые Тампони за Урина, Миещи се и Многократна употреба на домашни животни, Зайци, Кучета, Котки,

BGN 33.98

Налично
Налично

Подходящ за свине, плъхове, хамстери, порове, чинчили, морски свинчета, джуджета зайци, таралежи и дори котки като постеля за спане и игриВтулки за клетки за морски свинчета са изработени от безопасни пяна EVA, покрит с мек и удобен кашемировым флисом, който затопля малко животно през зимата. меки плюшени подложки за домашни любимци, заключващи топлите подложки с кант. 0,4 "Дебели подложка за малки животни за максимален комфорт на вашия домашен любимец. 10 x Гранични ръбове.Лесен монтаж : лесен блокирующийся мат-пъзел за хамстери бързо и лесно се свързва и може да бъде толкова лесно разглобен за бързо съхранение.Нашият пакет включва 10 бр.Ръчно пране : петна лесно се отстраняват с мек препарат за почистване, а на мръсни постелки могат да се извадят за почистване отделно.Възможност за рязане : лесно нарязани на точната форма и размер, необходими за инсталиране в клетката на вашия домашен любимец.

Подробности

Новинка

Подобни продукти в категория