.

.

New
Постелки за кучета luckyvo, Меки Легла за Детска градина, Миещи с Противоскользящим дъно, Постелки за кучета за Сън, Матрак за Домашни любимци, Легла за Кучета и Котки з?

Постелки за кучета luckyvo, Меки Легла за Детска градина, Миещи с Противоскользящим дъно, Постелки за кучета за Сън, Матрак за Домашни любимци, Легла за Кучета и Котки за малки и Средни Кучета (35x22, Сив)

BGN 0.67

Налично
Налично

Размер : 41x27 инча, за домашни любимци с тегло до 90 килограма, подходящ кутия : 42 инча Размер : 23x17 инча, за домашни любимци с тегло до 30 килограма, Подходящ кутия : 24 инча.Седем размери на избор, подходящ за всички кучета или домашни любимци. Размер : 35x22 инча, за домашни любимци с тегло до 65 килограма, Подходящ кутия : 36 инча. и той също така може да се вдигне, като за улични легла за кучета или клетки за кучета. Размер : 29x18 инча, за домашни животни с тегло до 40 кг, подходящ кутия : 30 сантиметра.Тази легло здрава и устойчива на царапанью, но не е устойчива на жеванию.Супер мек дизайн фланела повърхността, мек и удобен.Вътрешна порести плънка, която лесно се деформират, може да се използва в продължение на дълго време. 【Нескользящая конструкция на дъното】 -Безопасни нескользящие накладки за развъдник Надеждно закотвени подложка за кучета в правилната позиция, когато вашите домашни любимци по време на сън запрыгивают към него или выключаются. 【Здрав материал ПРЕМИУМ-клас 】-Носилка за клетка за кучета, изработени от здрав плюшено руно, тя е устойчива на надраскване, я не е лесно да се прекъсне, но не и за агресивно дъвчене, мек и удобен плат ще подобри сън на вашето куче. Размер : 17x11 инча, за домашни любимци с тегло до 10 килограма, Подходящ кутия : 18 инча (обикновено се използва за домашни любимци, като новородените кученца, котенца или хамстерите). подложка за клетка за кучета лесно се свива и да се мести на различни места (в кутия, на леглото, на дивана, на палубата, в колата и т.

Подробности

Новинка

Подобни продукти в категория