.

.

New
Лента от органза 1/4 инча -25 кг - Подарък Панделки, вечеря на Бюфет, Централни Елементи, Ваза, Букет цветя, Гирлянди, опаковъчна хартия, Ден на майката, Коледа - Слонова ?

Лента от органза 1/4 инча -25 кг - Подарък Панделки, вечеря на Бюфет, Централни Елементи, Ваза, Букет цветя, Гирлянди, опаковъчна хартия, Ден на майката, Коледа - Слонова кост

BGN 2.33

Налично
Налично

Органза - много декоративна тъканИдеален за малки прости бантиков, за декорация, опаковане и опаковане на подарък. Чудесно за оформяне на цветя, подаръци и сервиране на масата, орнаменти, аксесоари и много други.Плътен трикотаж за намаляване на linkings и увеличаване на силата.Лентата е здрава и красиво изглежда. Материал : 100% найлон.Лентата е здрава и красиво изглежда. Материал : 100% найлон.От органза може да се направи красива панделка, цветя, панделки и колиета.Тя е здрава и лесна за използване за различни цели, като например производството на венци и украси за партита.Идеален за малки прости бантиков, за декорация, опаковане и опаковане на подарък.Вашето въображение е границата.Тази лента не е свързана към мрежата.Идеален за опаковане на подаръци, декорация на партита, модни аксесоари, бантов за коса, занаяти.В декор той придава тънък намек за елегантност и блясък на всичко, до което се докосне.Тази лента не е свързана към мрежата. Лента от органза с ширина 1/4 инча-25 г/ролка, слонова кост.

Подробности

Новинка

Подобни продукти в категория