.

.

New
IMEYLE 10 Инча x 30 фута Окото лента в стил Ден на Св. Патрик в стил Деко за венци от метално фолио, зелени и бели ролки, Аксесоари за направата на венци (4 опаковки)

IMEYLE 10 Инча x 30 фута Окото лента в стил Ден на Св. Патрик в стил Деко за венци от метално фолио, зелени и бели ролки, Аксесоари за направата на венци (4 опаковки)

BGN 0.67

Налично
Налично

?Пъстро? Всяка опаковка включва четири 10-инчови ролка мрежа deco, изпълнени в ярки цветове и покрит със златно фолио ?Следпродажбено обслужване? Ако вас не се задоволява с тези мрежести ленти за венци, моля, не се колебайте да се свържете с нас по всяко време, ние ще направим всичко възможно, за да разреши проблема. ??Голям е Размерът на Всяка мрежа roll деко е с ширина 10 см и дължина 30 метра (10 ярда).Подходящи за Коледа, Хелоуин, на Великден, на Деня на Свети Валентин, St. ?Пъстро? Всяка опаковка включва четири 10-инчови ролка мрежа deco, изпълнени в ярки цветове и покрит със златно фолио.Можете да отрежете или му се даде всякаква форма в зависимост от вашите предпочитания. ?Следпродажбено обслужване? Ако вас не се задоволява с тези мрежести ленти за венци, моля, не се колебайте да се свържете с нас по всяко време, ние ще направим всичко възможно, за да разреши проблема.Жълт с жълто фолио, червено фолио, зелен със златен печат, бял с бяло фолио. ??Голям е Размерът на Всяка мрежа roll деко е с ширина 10 см и дължина 30 метра (10 ярда).Високо Качество на ?? Тези коледни мрежести ленти за венци са изработени от висококачествен материал, тази пластмаса окото гъвкава, лека, водоустойчива, множество и здрава. Високо Качество на ?? Тези коледни мрежести ленти за венци са изработени от висококачествен материал, тази пластмаса окото гъвкава, лека, водоустойчива, множество и здрава.Параметри : Материал : полипропилен със златна пластина, Цвят : зелен / бял Размер : прибл.Подходящи за Коледа, Хелоуин, на Великден, на Деня на Свети Валентин, St. 10 инча, 30 фута в длинууПаковка в комплекта : 4 ролка декоративна мрежа Забележка : Моля се допуска малка грешка в размер от ръчно измерване.

Подробности

Material:
polypropylene with gold foil
Color:
Green/White
Size:
approx. 10 inches in width, 30 feet in length
Package Included:
4 rolls Deco Mesh
Note:
Please allow a little error on the size due to manual measurement.:
The color might exist slightly difference due to different displays.:
Новинка

Подобни продукти в категория