.

.

New
Лента за украса на листа, МИДИ, Лента от зелени листа - 1 x 20 Ярда -Шалфейно-Зелената лента за Амбалажна хартия за листа, Аксесоари за шиене, Билки, Детски Душ, Парти по ?

Лента за украса на листа, МИДИ, Лента от зелени листа - 1 x 20 Ярда -Шалфейно-Зелената лента за Амбалажна хартия за листа, Аксесоари за шиене, Билки, Детски Душ, Парти по случай рожден Ден, Конопляная Прежди, Цветя,

BGN 1.67

Налично
Налично

Нарежете на плетена детска люлка, украсете лампиони, обвейте около вази, свещи, стълбове, подпорок и подпорок, прикрепете балони, факли и терариуми и свободно свисайте, създавайки вид на люлееше на един от лиана на джунглата, нарязани на различни дължини в зависимост от вашите дизайн и интериорУкрасете пакети с лакомства и покани за партита.Идеален за направата на аксесоари за коса и ободков със собствените си ръце, подвязок, букети и други занаяти, букети за булката и шаферките на булката, булчински рокли, танцови костюми, главоболие, воали, ресни за дрехи, аксесоари ръчна изработка на венци, украса на дома, домашно декоративно цвете, на празничния венец и т. ? Сладък зелен лист лента от плат, този 20-ярдовый ролка с изрезки от ламарина на ленти - отлично украса на поздравителни картички, ръчно изработени, страници за албуми и празнични украси.Нарязани на форми на части за идеалната украса или оставете заедно за смешно акцент върху опаковка на подаръка.Придайте интерес и мек блясък на почти всеки проект с помощта на тези елегантен листа.Нарежете на плетена детска люлка, украсете лампиони, обвейте около вази, свещи, стълбове, подпорок и подпорок, прикрепете балони, факли и терариуми и свободно свисайте, създавайки вид на люлееше на един от лиана на джунглата, нарязани на различни дължини в зависимост от вашите дизайн и интериор.Ако нашият продукт не отговаря на вашите очаквания, ние можем на 100% да възстанови стойността на покупката.Идеален за направата на аксесоари за коса и ободков със собствените си ръце, подвязок, букети и други занаяти, букети за булката и шаферките на булката, булчински рокли, танцови костюми, главоболие, воали, ресни за дрехи, аксесоари ръчна изработка на венци, украса на дома, домашно декоративно цвете, на празничния венец и т.Ако нашият продукт не отговаря на вашите очаквания, ние можем на 100% да възстанови стойността на покупката. ? Специална забележка : Реалния цвят може да се различават малко от изображения, показани на уеб сайта, от яркостта на монитора и осветление. ? Специална забележка : Реалния цвят може да се различават малко от изображения, показани на уеб сайта, от яркостта на монитора и осветление. ? Красиви листа в двора - идеалното допълнение към проекти за домашен декор, сватба букетам, поделкам, открыткам ръчно изработени, страници за албуми и детски теми.

Подробности

Новинка

Подобни продукти в категория